77

Анонимен

преди 7 години

По добре генерал Радев президент отколкото БКП членката и партийната цекретарка Цачева

76

Анонимен

преди 7 години

Ние от Бустаня сме за Цачева а вие българе за кой стее

75

мемед

преди 7 години

Цачева,целуваме те всички *** а българете да гласуват за кой си искат

74

Олеле

преди 7 години

Непоисканата целувка си е договорена отдавна още на едно кафенце с медец по истамбулски,там се залюбиха две ханъми и се роди БОСТАН,това е финала на кафенцето,Бокуллах Тиквундервиш приклекна на хрисимия Местан и благодари за гласовете от Турция.

73

Анонимен

преди 7 години

Това е продължение на кафето на Бочко с Местаня в Кърджали.

72

Анонимен

преди 7 години

Мислех да гласувам за Герб но щом тоя агент ще гласува за Герб аз ще гласувам за Генерала

71

Анонимен

преди 7 години

Бе тоя проскубан лисугер още ли не е в затвора! Какви са тези протекции, какво е това толериране на явен предател на България? Затворете го най-после, или поне го изгонете от България, че много вони, разваля атмосферата.

70

Го4о

преди 7 години

За разлика от ГЕРБ, БСП поиска подкрепа от ДПС, като им "услужи" с мекерето-Орешарски . Винаги КОМУНДЕЛИТЕ предават българските интереси, като правят СДЕЛКИ с ДС-АГЕНТА ДОГАН и хвърлят държавата в дългова спирала! Заробват ни с енергийни проекти, обвързват ни с КГБ и Путин и ни въртят в кръг от който няма излизане! Долу БСП и ДПС!

69

Анонимен

преди 7 години

Agenta mestan si pi kafeto s efendi boku bri posle bai h i ok usa no podari ku4e na putin komunjahite mestan zeza goljama dvoika lizimerie predstelstbo i ns vladt gerb s podkrepa tur4ulata a ne bsp dps ujasni kombinazii uda pisolstva i turski kafeta s turski diplomati

68

Жена

преди 7 години

Цеце маа, викай МВР. Тоя дърт козел ща та изнасили ! Ох то пък нямаме М В Р!!!

67

''обич

преди 7 години

Дали знаят Бг-депутатите , колко много ги ''обича'' народа ?

66

Armagedon

преди 7 години

До Анонимен 68Като се има напредвид , колко романа е прочел Мин.Председателя ни, може от това да се извади и заключение за интереса към Панаира на книгата във Франкфурт от Българската Държава. Още повече че и Мин. на Културата ни не е писател , а четател, пардон художник.

65

що ве ?

преди 7 години

Станишев целува Местан и без предупреждение , ....заради 20г. слугуване на БСП към ДПС.АМАН ОТ ПРОДАЖНИ БЪЛГАРСКИ УПРАВНИЦИ .

64

Анонимен

преди 7 години

Не гласувайте с "не подкрепям..."!Така гласувате 3а герб!Те ще си присвоят вашите гласове!

63

Анонимен

преди 7 години

панаира на книгата във Франкфурт - България разполага с най-голелимя възможен щанд - цели 100 кв м.И този щанд е почит празен - има само шест издателстав на негоосем дни пред панаира сем научили че трябва да се попълин един куп документация, повеечот издателства са се отказали, а държавата се е отказала да оформя щанда.резултат - Най-големият,най-постният щанд и най-зел оформеният щанд. Оправданият - пари няма! явно не важи. пари има, няма желани!

62

rada

преди 7 години

не се парави, лвелко!!!бойко умре да прави сюнети на ердоган, и да му предава турци в разрез със всички международни норми, а после нагло да лъже.

61

Armagedon

преди 7 години

Кога стана каклайдвия,кога му почерня *** на Местан , та започна да подрежда и да поучава врели и кипели в БГ-тото. Да му се неннадява човек. Такава страхлива дучичка носи , пък какъв политически исполин се изписа. Абе школата на ДС си е първа класа. ДС и Приятели, ви канят да глсувате с бюлетината на ДОС-та на Борисов и ГЕРБ за Цеци Цачева, новата първа дама на ГЕРБ ( бившата БКП секретарка ) и дружина. Българино, кога най-после ще поумнееш? Всички те лъжат, но тези най-много.

60

Борис IV

преди 7 години

До Борис 3И докъде го докара, бориско? Ами, до под кривата круша.

59

Борис IV

преди 7 години

До Борис 3И докъде го докара, бориско? До под кривата круша.

58

Анонимен

преди 7 години

Преди плашеха децата с баба Меца, а сега със баба Цеца