37

Днес

преди 7 години

Защо говорят само за заседналият начин на живот и лошите хранителни навици и никой не говори за *** в храните та нали те са основната причина. Защо не забранят влагането на палмово масло във всички продукти дори и в сладките доказано че е вредно, вредните оцветители като Е120 които водят до рак и т.н.мога да изброявам до утре. Ако бяхме тревопасни щях да се съглася с това но не сме.Явно те са ръка за ръка с хранителната индустрия произвеждаща *** и там играят доста големи интереси.

36

няма значение

преди 7 години

Ако гледаме ИТМ-то наднормените са над 50%

35

Анонимен

преди 7 години

Голям хит е сред пухените 100-150 килограмови слончета. 90 дневната диета, разделното хранене. Свалят до 80 килограма от теглото си без да чувстват глад.

34

Анонимен

преди 7 години

Трябва си голям български ***. Дебел, неграмотен и освен това със средно образование.

33

Статистиката

преди 7 години

Сиреч това е средния потребител на коментари в тоя сайт :D Тлъсти люде бълващи омрЪзата си у нета.......

32

Анонимен

преди 7 години

Ако затлъстелите бяха вишисти тази статистика никога нямаше да бъде побликувана. Стига глуспости. Какво общо има наднорменото тегло с образованието. Само глупости да лъжете хората. Като съм с наднормено тегло това прави ли ме необразован? Евростат са една фалшива агенция. Може би най-образованите са анаболните спортисти според тях. А в съседната статия им обясняват, че анаболите са вредни.

31

Ганю

преди 7 години

По затлъстяване може ние българите да сме за пример начело с министър председателя

30

момче

преди 7 години

Българина яде много и яде боклучава храна. храни си децата с боклучава храна - вафли,шоколади,чипсове и кола. Ходи в Макдоналдс и си мисли ,че има СТАНДАРТ на живот. Българина е ***, преяждащ *** без грам култура на хранене - как няма да е дебел ***?!Българските мъже са изключително неподържани - след 30 години пускат едни шкембета и сланини и се вчичосват необратимо. Кой ни е виновен - арменския поп ли?! Пък за Малта са прави - бил съм там, ядът като за световно и те :))))

29

Анонимен

преди 7 години

Заглавието напълно описва гробаджийската хунта Лиляна Талпата, Фидосова и т. н. Няма смисъл да ги изреждаме всичките

28

Анонимен

преди 7 години

Преди 50 години населението на Земята беше 3,5 млрд. Сега вече е може би 7 млрд. Не знам кой и за какво роптае от фабричното производство на храни. Това е положението. Радвайте се, че има храни още, щото... щото.

27

до 13

преди 7 години

На който не му харесва това което се продава по магазините - достатъчно запустели земи и села има. Отивай там, взимай си 5 декара и си гледай екологично чиста продукция - и плодове, и зеленчуци, и месо. Това е. Стига с тия популизми - какви били храните по магазините. Отивай на село и си гледай.

26

лишмен

преди 7 години

Носи се слух, че човечето на Мишлен/Мишелин Изпаднало в посттравматичен стрес, след като видяло снимката на статията...

25

Анонимен

преди 7 години

Влезте във всяка обикновена бакалия и вижте бедните хора какви г0мна могат да си позволят. Как няма да са болни. Не е ли чудовищно идиотско да живеем в НАЙ-благодатната земя на ЦЯЛАТА планета, а да ядем имитиращи продукти!?

24

Аз

преди 7 години

До Анонимен 23Като тъпче основно хляб, картофи и колбаси от 2 лв./ кг.

23

Анонимен

преди 7 години

до 23: "Е, как така българинът затлъстява с 400 лв. заплата !!!?"Като не работи.

22

Анонимен

преди 7 години

Е, как така българинът затлъстява с 400 лв. заплата !!!?

21

Анонимен

преди 7 години

Като от всякъде те заливат реклами на чипсове, снаксове, газирани напитки и т.н. *** обясни на детето си, че трябва да яде плодове. Като никой не ти казва яж ябълки, ама на всеки ъгъл и по всеки канал ти рекламират "Зрънчо" и подобни "полезни неща". Да не говорим, че в "Зрънчото" или в чипса има и подаръци, картинки и т.н. и я *** спри детето си да купува такива неща в междучасието ако можеш.

20

Дедо мъди

преди 7 години

Кой нема вишУ и е *** значи , харесва Путин , ходил в казармата и обича ЛГБТ културата!

19

Анонимен

преди 7 години

Това основно са от електората на гепаджийте!

18

то

преди 7 години

До Анонимен 1ако са зодия Везни, също води до затлъстяване, понеже водят "заседнал" начин на живот