49

Прозрение

преди 7 години

Гола вода си Бойко!Всички вече го разбраха!По-добре бегай си играй мачлетата, не излагай повече България!

48

дядо ЙоцоБойко, оста

преди 7 години

Бойко, останаха ти 16 дни. Кво ше праеш после?

47

Анонимен

преди 7 години

През следващата година цените на енергийните ресурси - петрол, газ и въглища, ще се повишат с 25% . - КАЗАХА ОТ Световната банка.АМИ СЕГА?

46

Анонимен

преди 7 години

Не съм говорил с него по въпроса, не сме имали официална среща, но след като така е преценил, така го е казал, добави премиерътМИ ТОЙ ВЪПРОСЪТ Е БИЛ РАЗИСКВАН В АНКАРА, КОГАТО ПРЕВОДАЧ НА БОРИСОВ И ЕРДОГАН БЕШЕ МЕСТАН. ТОГАВА ОЩЕ КОМПОЗИРАХА КОАЛИЦИЯТА Б О С Т А Н

45

Анонимен

преди 7 години

КОЙ Е ЧЕСТНИЯТ И ПОЧТЕН ЧОВЕК В ГЕРБ ТАКА И НЕ СЕ РАЗБИРАМИСЛИХМЕ, МИСЛИХМЕ И ТАКА И НЕ МОЖАХМЕ ДА СЕ СЕТИМ ПОНЕ ЗА ЕДИН.

44

иван

преди 7 години

Проблемът на "клошарското правителство" /извинете, истински клошари - но тези ви конкурират в боравенето с мръсотии/ е не да иска или да отказва някаква подкрепа, а че няма позиция.

43

Кк

преди 7 години

Ама още ли не си се омел бе тиквооо ?? Писна ми от новини за теб и мутричката ти

42

Анонимен

преди 7 години

Айде бе, не искал! Нали заедно продавате държавата. Илитерат, що лъжеш, че си чел Винету!

41

Анонимен

преди 7 години

Той иска само едно, в Симитли!

40

Анонимен

преди 7 години

Значи като му предложат ще откаже, защото не иска хайде някой да поясни.Само Боко може да бие парадокса с котката на Шрьодинер ашколсун или грачулейшънс.

39

Анонимен

преди 7 години

Да живее ГЕРБ. Такова шоу такъв сеир спретнаха за изстрадалия български народ, че последния забрави за турски, индийски и всякакви други сапунки.

38

МН 91

преди 7 години

Пак взе да се тупа в гърдите наш Бойко.А нещо да каже по въпроса защо ще взима данък на починалите и от къде на къде роднините им ще подават данъчни декларации. Те да са длъжни му да знаят доходите а камоли да му плащат данъците. От шибаняците от ГЕРБ и в гроба няма мира. Това вече е подигравка с умрелите. Да гният в ада дано. Що не вземат да обложат и Дявола с данък?

37

Анонимен

преди 7 години

е няма как, герб+дост, бсп+дсп , всичките са едни и същи маскари, затова нс изборите ше гласуеам зс който. ме кефи, като човек, генерал Радев изглеждс свестен

36

Анонимен

преди 7 години

"Борисов: Нито искаме подкрепа, нито я отказваме!"---Велика мисъл! Все едно: "Нито искам 5 лева, нито ги отказвам."Е, как да го разбираме "премиера"?

35

Анонимен

преди 7 години

Бат Бойко да вземе да си напечата малко готови печеливши бюлетини в Костинброд и да не се излага.Как ще спечели иначе Цецко Цачев?

34

Анонимен

преди 7 години

До СТРАНДЖАТА Е да де, ама то всичките Гърбици останали комунисти и след 30тата си година . А и някой не стига че са останали ,ами работили и в ДС . Като физкултурника .Изтъркано клише . За елементарни душици .

33

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ + ДОСТ =ВЕЧНА ДРУЖБА

32

ДО 38

преди 7 години

До АнонименМарешки - мутра и половина, но пък имаме резултати при него - евтини лекарства и евтини горива... От другите не сме видели НИЩО добро! Освен това не е обвързан с партии!Най-малкото зло!

31

Анонимен

преди 7 години

Лоша работа - искам да гласувам а няма за кого.Кандидати много - но никой не струва.Колебаех се за Цачева и Радев - но днес с тоя Местан - напълно ме отказа.А Радев без тая Йотова и издигнат от нова да речем - Партия на бивши военни - ставаше.Калфин е човек който става - но издигнат от Първанов и след онова ръкостискане и целуване с оня български политик къде не знае български - Карадъй ли беше - ме отказа .Останалите искат субсидията и нещо на среща след като си продадат гласовете - ***.

30

Анонимен

преди 7 години

Борисов е един долен ***! Никога няма да забравя как обидено със сълзи на очи, невярващ - сдаде властта...На тръгване хвърли бомбата, че Доган искал да го гърми...След това се завърна като рицар на бял кон, все едно не беше управлявал до тогава и как щял да спасява България...За Доган нито дума повече....И прави на смешници цял народ...И те му вярват и му се възхищават на мъжествеността........Жалка картинка....