8

лоши лекари

преди 7 години

Съполезнования на родителите. Затвор за лекарите.Тия лекари нямат ли деца

7

Анонимен

преди 7 години

Медиите в Германия не пишат безотговорно срещу лекарите, защото болниците водят дела срещу клеветите.

6

Анонимен

преди 7 години

И защо не са останали в Германия.Явно детето е имало проблемиА може и да е бил труден случай, щом и в Германия не са разбрали, че ще го повтори.И откъде пък ще има толкова гърчове за 24- часа. Явно не са били " температурни".

5

Анонимен

преди 7 години

Сигурен съм, че са направили всичко възможно! Ако беше починало в германия, нямаше да обвиняват никого. Тука явно е лесно, станало ни е навик !

4

Менгеле

преди 7 години

Хайде малко масалце за темата - ваксини....

3

Анонимен

преди 7 години

А защо не са останали в Германия. Като детето не е добре къде са тръгнали. Хората събират пари за да лекуват децата си в Германия, те живеят там и сигурно са дошли на гости в България. Като има проблем в Германия консултират и с другиболници, транспорт с хеликоптер и това не е лукс а рутинна практика за всички с осигуровка. Жалко за детето.

2

край

преди 7 години

За родителите е разбираемо да обвиняват и да не искат да приемат загубата НО жерналистите защо дават трибуна на безпочвени обвинения към българските лекари. Поклон пред българския лекар.

1

Момо

преди 7 години

Разбирам родителите, но детето им е имало сериозен проблем според написаното тук.А и след като в Германия са го изследвали, защо не са намерили нещо, след като очевидно е имало проблем?Лекарите не са магьосници. Вярно, че има и калпазани, но случая не изглежда да е такъв.