10

Анонимен

преди 7 години

Етоа кат го набарат брадатите бежанци на плажа по буркини! Как ше им вика НЕ, НЕ и не...

9

ГРЪБ

преди 7 години

Във всяко село и град да има бежанци!

8

Анонимен

преди 7 години

Прочетете постановление 208 от 12.08.2016 и ще разберете за какво става на въпрос. Тиквата е долен страхлив лъжец. Перата президент, а Динко министър на вътрешните работи..

7

Анонимен

преди 7 години

Лъжееееш! Бай *** ти е казал да потушиш напрежението и най-нагло да лъжеш!Бай *** го е *** от протести!

6

мутрата

преди 7 години

перата, подплатена със стотинчици от някоя русофилска партийка разпространява слухове из фейса

5

Страх ги е

преди 7 години

Утре се очаква хиляди хора в половин дузина градове да излязат по улиците и да покажат на властта в България и в Брюксел, че страната ни няма да се превръща в европейски "тампон" за акбари. И понеже върхушката знае това се презастрахова. Явно пълният игнор през първите седмици на протестите на свършиха работа. Народе, на прав път си, дерзай.

4

Шопо от Под_уене

преди 7 години

И като ще плъзнат по плажовете едни буркини ...И те ти туристическа атракция!Мислете мащабно и креативно, бре бургазлии прости!

3

3-ка

преди 7 години

Не, не и не...докато шефчетата не натисна. Тогава няма да има "не". Подготвя се изграждането на десетки центрове-развъдници за клети джихадисти на територията на България. Дали точно в Бургас ще има не е толкова важно. Това е сценарият за България, написан от чужди правителства и подкрепен от местните колониални администратори. Утре да им покажем, че не сме съгласни, защото имаче това ще е краят. Бърз, безславен край, дори без съпротива, както е било при предишното завоевание на акбарите.

2

смЕх

преди 7 години

Ааааа не така моЙто момче кВото рече тиквата това ще стане нали си му един от любимците за малко да те предложи и за прецедентин.

1

Анонимен

преди 7 години

А... във Варна ще го направят спокойно,той Ердоган какво каза..