68

melinda.faella

преди 7 години

До Анонимен 94- ТИ СЪС СИГУРНОСТ СИ ЗА ПРЕГЛЕД ПРИ ПСИХИАТЪР, ОСВЕН АКУШЕРКАТА И ТИ СИ ПСИХОПАТ, ЩОМ ИМАШ ПОДОБЕН РОД ИЗКАЗВАНИЯ!НИКОЙ И НИЩО НЕ ОПРВДАВА НАСИЛИЕ НАД БЕБЕ, АМА НИКОЙ ЯСНО ЛИ ТИ Е! КОЛКО Е ИЗМОРЕНА СИ Е НАЙНА РАБОТА И АЗ СЪМ М СЕСТРА И ИСКАМ ДА РАБОТЯ НА СТО МЕСТА АМА СИ ПРЕЦЕНЯВАМ СИЛИТЕ ***! ТАКА ЧЕ АКУШЕРКАТА Е ВИНОВНА И ДОРИ СЕ ЧУДЯ ЗАЩО ОЩЕ НЕ Е ОСЪДЕНА НА 20 ГОДИНИ ЗАТВОР!

67

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 56, какво нехайство и его бе ненормалник? Тук има родилка, болница новородено бебе и психопатка, която е пребила бебето така, че му е счупила черепа БЕБЕ НА НЯКОЛКО ЧАСА!

66

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 71, коментарът ти е абсолютно ненормален, не не съм си удрял децата никога, не съм посягал, дори не съм се заканвал и децата ми пораснаха щастливи възпитани и успели млади хора и то тук в тази държава! И няма никакво оправдание за същество, което може да посегне на бебе на няколко часа, НА НЯКОЛКО ЧАСА. Ако това същество има проблем и не може да понася бебета мястото й не е там, да си търси работа. Ако това се беше случило, не дай Боже, на мое дете, щях да попилея и болницата и нея

65

РККА

преди 7 години

тези които толкова се възхищават на краварската нация ,тези които толкова боготворят презокеанската демокрация....е нали същите държат властта ....е що не вземете от дружките си техния наказателен кодекс бре и тва животно вече да е в зандана...за 105 год да речем ,не до живот..

64

Пациент

преди 7 години

До Анонимен(94)Май си роднина или някой със същите прегрешения като тази злостна крава.Отрудена била!? Видя се как се е "трудила"..

63

Анонимен

преди 7 години

Човек би помислил, че поне в случай като този, толкова ясен и ***, ще има категоричност в мненията и оценките, но не би. Желанието на българина, когато всички са наопаки, той да е на терсене, е просто изключително!

62

Анонимен

преди 7 години

Я ДА ПИТАМ ДАЛИ НЯКОЙ НЕ СИ ИЗМИ РЪЦЕТЕ С ТАЯ НЕЩАСТНА ЖЕНА, КОЯТО Е РАБОТИЛА ЗАДА ОЦЕЛЕЯТ- ТЯ И ДЕЦАТА И, А?!

61

Анонимен

преди 7 години

В България насилието върху децата е масово явление.Приема се като възпитателен метод с положителен ефект.А що се отнася до конкретния случаи,той е в сферата на здравеопазването.Показва по крещящ начин жестокото му уродливо лице.

60

до 86

преди 7 години

Акушерката не е "социален работник" !Тя е медицинско лице и е част от медицинския екип на родилното отделение във въпросната болница "Софиямед" ...

59

Анонимен

преди 7 години

Този 78 какви ги говори?! Друг пък сравнява случая с концлагерите.......нали става въпрос за родилен дом в уж цивилизована страна или..... май наистина държавата ни прилича на един съвременен концлагер. На човек да му призлее от коментарите

58

Анонимен

преди 7 години

За *** -скапааната акушерка НЕ Е ЛЕКАР имайте капка мозък моля,за лекар се учи 10ки години не 3.Защо не се е самоубила все още? Не затвор-мястото и е в гроба.

57

Анонимен

преди 7 години

Ето случай в който "селяните" с вилите и факлите биха били на място !

56

Анонимен

преди 7 години

Хора, в НОРМАЛНА ПРАВОВА И СОЦИАЛНА държава този "спор" който се "води" тук, просто няма да го има, защото за всички е пределно ясно, че нито бебета, нито деца е позволено да бъдат удряни с какъвто и да е 'мотив ' ,най -малко от социални работници, чиято мисия е именно да се ГРИЖАТ за тях!!! В случая става въпрос за малтретирано БЕБЕ -това е садистично деяние! Аз не съм гледала записа, нито искам - не бих понесла гледката. Но вярвам на описаното и просто съжалявам тази жена, нищо не оправдава такава жестокост! Нека съдиите решават, но за жалост насилието е признак на едно болно общество. Бебет

55

Анонимен

преди 7 години

До ХахахаИмаш нужда от стабилно изграждане ... без прекъсване !

54

питанка

преди 7 години

Това НЕЩО още ли не се е намерил някой в панделата да го погали по главата, както тя прави с новородени ?

53

Анонимен

преди 7 години

тази откачалка ако я пуснат на свобода аз се прибирам от Германия само за да я намеря и за и разбия черепа със стъклена бутилка

52

златка Главчева

преди 7 години

АНОНИМНИ- ДА Я ПРАЩАТ КЪДЕТО И Е МЯСТОТО В СЛИВЕН СТИГА СА МЪДРУВАЛИ.,,ИМАШЕ ЛИ ГЮРО ГЛАВА НЯМАШЕ ЛИ'- НАШЕТО ПРАВО Е КАТО КРИВАТА ВАДА.

51

Хахаха

преди 7 години

Народът е казал: боят изгражда. Точка. Сега нещо мн омекнаха всички и затова са на това дередже децата - меки марии. Те през живота си един шамар не са яли. И като го изядат на 20-30 години и *** гащите. Всеки разправя на детето си колко е специално. За специалните деца си има специални заведения. Малко с по-твърда ръка трябва да се възпитава.

50

hhhhh

преди 7 години

До АнонименАбе,ей,ненормалник. От такива като тебе обществото трябва да се отърве, но не съм сигурен дали с насилие дали с рехабилитация. Било нормално да биеш бебета, хахавци. Явно са ви били и са ви изпускали по глава. Затвор за тая.

49

Анонимен

преди 7 години

*** да се накаже .... не помнела ! Има записи да си ги гледа !