70

Анонимен

преди 7 години

По добре генерал Радев президент отколкото БКП членката и партийната цекретарка Цачева

69

Що?

преди 7 години

Герб решиха да сменят лелката с бабичка.

68

Анонимен

преди 7 години

До ТракиецТа за делото за т.нар. Възродителен процес. Това, предполагам е с цел да спечели правдата. Само не знам дали на г-н премиера ще му хареса ....Той тогава също не е бил за гъби.

67

Върбан Брястов

преди 7 години

Едно прасе,колкото и добре гледано, когато стане гостоприемник на *** на пръв поглед безобидни ,не трябва да се забравя,че въпреки всичко те са си *** . не започне ли лечение ,прасето ще умре .Благодаря ти местане ,паразитче безобидно че ще убиеш прасето ,което изяде всичко ,а с него и себе си ,както става в природата .

66

Цачева

преди 7 години

-социалист след 40 години няма мозък.....------------------------интересите на държвата са над тези на отделния човек - по повод незаконното екстрадиране на турските опозиоценири

65

Анонимен

преди 7 години

След това изявление ,"мама" просто трябва ,сама да се откаже от изборите, ако е българка !А щях да гласувам за ГЕРБ....

64

Анонимен

преди 7 години

А защо това някому е чудно! в САЩ има дебат Килъри и Тръмп, с какво нашите са по-лоши?

63

Анонимен

преди 7 години

Какви депутати,какви президенти,какви политици...!Човек да се чуди що за изр-оди са в управлението на държавата и политиката на нещастна БГ!Щом Бареков е евродепутат,а Митьо Пищофа е допуснат официално да кандидатства за президент...? Има непременни минимални предварителни условия за кандидатстване дори за управление на каруца или кола...!Наистина ни управляват ПЪЛНИ ИД-ИОТИ!Представяте ли си дебат- генерал с Нас-ран-дин Трайчо или балотаж- Цецка и Митьо?И после фуста да командва адмирал?

62

Анонимен

преди 7 години

ПЛЕСНАХА С РЪЦЕ И СЕ ПРЕГЪРНАХА - МЕСТАН И БОРИСОВЯсно е, че отново българският президент ще бъде избран с турски гласове.

61

Анонимен

преди 7 години

Защо иван костов още не е в затвора ?

60

Анонимен

преди 7 години

Каракачанов и нотев - защити България гласувай с бюлетина 19

59

Край

преди 7 години

Нормално. За да гласуваш за леля Цеца е задлъжително да не си българин. Ще го направиш за пари или за да се подиграваш после с българите и техния държавен глава /пола/.

58

Боко евнуха

преди 7 години

личния евнух на Ердоган - първо прави метани на Ердоган за имигранитите - посел ходи при Меркел и на нея да й праив метани и да й обясняав как няма да ги приема..... Изложи се пред цял свят.комарницки хубаво го е жилнал - султана Ердоган вика духа от лампата - Бойко и му казва - а а сега ми доведи Меркеле ханъм - гола.

57

Бойко разчита

преди 7 години

на Ердоган за евтино строителство и разпределение на наркотрафика.... а връзката с Ердоган е Местан.какво чудно има тук?

56

дост подкрепя Цачева

преди 7 години

харакири за цачева

55

1

преди 7 години

Господим Местан, Къде отиде "Бойко Методиев Борисов" към когото вие се обръщахте с такава ненавист ?Къде отидоха речите в които обяснявахте колко е хубав съюза ви с левите ?Много бързо забравихте съвсем близкото минало ! Да не би да е от възтъстта ?Или от желанието ?

54

АНОНИМЕН

преди 7 години

Нищо ново под слънцето. Султана казваше на Ердоган братко така че ГЕРБ И ДОСТ са скачени съдове. Ердоган открито желае български градове и правителството ни за разлика от гръцкото си трае. Има ли нормални хора в държавата , които тогава да дадат гласа си за Цачева разбирайте за Ердоган и турцизирането на нацията? Хората с поне малко мозък в главата си биха избрали най- българската двойка Каракачанов-Нотев, защото не биха цепили басмата на Ердоган и биха защитили Българското.ПАТРИОТИТЕ- ПЕБЕДА!

53

*/*

преди 7 години

Това,че печели гласовете на дост(проводника на ислямизма в България) не мисля че е добра реклама.

52

Анонимен

преди 7 години

и какво се оказа - първо Цачева твърди, чи никога не е виждала Радев лично, посел като й припомнят че е бил в НС, се оказва че е бил гост-отзад, а накрая признава нервно, че все пак са се срещали на изсулшване на Пг на Герб, но тя не помни. За една минута - три пъти си смени позицията. И тази жена ще е президент! да не говорим, че не помни действащ генерал от главния щаб.

51

сделка или не

преди 7 години

Сделката си струва , Дело Възродителен Процес в Европейския Съд срещу гласовете на ДПС , Дост и Касима Дал , действайте не си губете времето уважаеми Партии