15

До анонимен 3

преди 7 години

"Тюлените" са част от ВМС на САЩ.По този случай един виц - мутри пребили един човечец задето им одраскал колата. Накрая го питали какво работи сина му и дали може да плати щетата. Човечецът отговорил, че синът му е дресьо на делфини и мутрите му се обадили по телефона да дойде. След 10 мин пристига джипка, отвътре изкачат нинджи и правят мутрите на мармалад. Една от нинджите се доближил до човечеца и му казал: - тате, колко пъти съм ти казвал, че съм треньор на тюлени, а не дресьор на делфини.

14

анонимен

преди 7 години

нато за пореден пьт доказва че е една терористична организация която ниеиздьржаме от какьв зор нарочно и умиш;лено дразнят русия

13

Суверенитет

преди 7 години

Това "поискване" всъщност показва липсата на суверенитет от държави, които не пръв поглед изглеждат суверенни, като България, Норвегия, Германия, .... списъка е много дълъг.

12

Анонимен

преди 7 години

"САЩ за първи път поискаха да пратят "тюлени" в Норвегия"Аз повече се притеснавам да не поискат да пратят пингвини на о. Огнена земя.

11

Анонимен

преди 7 години

В Сибир *** няма. Може да ти уредим екскурзия до там за да се убедиш лично.

10

Ха- ха- ха

преди 7 години

Руските *** пак са казали из форума.

9

сержант Мангов

преди 7 години

Абе, мани ги тия краварски тюлени, да пратят нашите "цаци" и "скумрии", че да видят и да почустват норвежките - що ще рече три - четири пъти през ноща и един за "добро утро"!

8

Анонимен

преди 7 години

Добре е заразените територии да се карантинират със санитарен кордон.

7

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Въоръжените сили на САЩ разполагат с около 40 000 бойци, служещи в т нар Сили за специални операции. Това са Зелените барети базирани във Форт Браг. Други са тюлените които съм ВМС. Имат 75 рейнджърски полк. Не се сещам дали и 101 планинска дивизия е спецподразделение. Най ме кефят руските Морски дяволи.

6

Анонимен

преди 7 години

"Генерал-майор Нийл Нелсън, командващ Американския морски пехотен корпус за Европа и Африка, потвърди тези планове и допълни, че "би било прибързано да се обсъжда възможно изпълнение на такава инициатива", преди да бъде завършен политическият процес.Ротационните сили ще бъдат базирани във Вернес, Централна Норвегия."Оставам с впечатлението, че "политическият" процес в Норвегия е само някаква формална "пречка", която ще бъде преодоляна със или без съгласието на страната.

5

Гадорян

преди 7 години

Хаха! Могат и моржове да пратят. Авеее Днес. Вие наясно ли сте каква е разликатс между Морски пехотинци и тюлени? Представям си ако трябва да пишете за други спецчасти. Смях.

4

+

преди 7 години

Да пратят пингвини в Сахара.

3

Анонимен

преди 7 години

Няма връзка ежду заглавието и съдържанието на статията, както няма нищо общо и между тюлените и морските пехотинци!Не е лошо в днес.бг да имате и ерудиран редактор.

2

ЦК на Либерастите

преди 7 години

Абе да ги пратят на с. Резово ,че тука се напълни с джихати от Ал Нусра ...САЩ така и така не им пука за България поне Путин да прати морпехи че,Хюсенчо Обама си е чадър на ислямския десант в Европа и само отклонява вниманието от това което се случва.

1

гешев

преди 7 години

ФАЩ изпращат още спецчасти на руската граница! Пращат нови контингенти и в други страни граничещи с РФ!Какво целят в крайна сметка?Искат война с Русия ли?група кан Телериг