35

Анонимен

преди 7 години

ЗНАЧИ ЧОВЕКА СИ РЕМОНТИРА КЪЩАТА, ЗАКЛЮЧВА И НА ДРУГИЯ ДЕН КАКВО ДА ВИДИ - КЪЩАТА МУ РАЗБИТА. И ПОЧВА ПАК НАНОВО РЕМОНТА...

34

Анонимен

преди 7 години

Е тоя от километър му личи, че е програмистче. Вижте го какъв е изцъклен от денонощно писане на код.

33

Анонимен

преди 7 години

МИ ДА ГО НАУЧАТ И НА ДУМАТА МАЙМУН

32

Анонимен

преди 7 години

Каракачанов ще ги изгони

31

готин

преди 7 години

абе тия да ги съберат всичките,и на един влак и да ги пратят при Меркел тя да се оправя там малаумница

30

Анонимен

преди 7 години

До Петър Ако в Каспичан има 5000, в Харманли също толкова и в София и тук-там още 2000-3000, значи правителството ни лъже нагло!!! В България според него имало не повече от 5000 имигранти. Направиха ни клоака тези продажници!

29

Ястреб Манафлията

преди 7 години

Между другото доста често ходя в Харманли и местните са пропищели яко от бежанците. Много гад се е навъдила в града, даже и жандармерия патрулира нон стоп, но много малко от престъпленията се оповестяват и стигат хората, които са далече от ситуацията...

28

Анонимен

преди 7 години

"Собственикът тогава си призна, че ги е настанил и подпомагал, но от прокуратурата не повдигнаха обвинение срещу него." -- а защо? Нали уж закон има, за всички и без изключения?

27

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен32благодаря ти, ще потърся филмама си сложи някакво име,айде чао, че курсорът ми изчезна нейде

26

Анонимен

преди 7 години

До хъ Каквото името ти такъв и акъла ти. Гледайте в Ю - туб филма на Стойчо Керев. Това е планът на САЩ за съсипване на бялата раса в ЕС, защото не могат да наложат ТТПИ. Тези са бойци на ИД, които влизат в ЕС и за прикритие има тук таме и по някое откраднато дете или жена, които после се изоставят. При дадени обстоятелства ще се въоръжат като нападат полицейски участъци и казарми и ще превземат градовете. Предстоят кървави сблъсъци и престрелки. Това го е предсказала и великата Сл. Севрюкова.

25

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Ако беше набарал в леглото жена дали щеше да й прости? Просто питам."A ти би ли?Просто питам, българский мачо.

24

хъ

преди 7 години

Аз не, че одобрявам каквото е сторил този младеж ... ама, ако се замислите, действията му са логични. И вие, ако замръкнете нейде в странство и е студено, може би и вие ще нахлуете някъде на завет. Това са предимно оскотели хора, които някой някога е подвел да идват в Европа. , пък и от хилядакилометрово придвижване всеки би оскотял и гледал с празен поглед.Мен това ме поизуми "но от прокуратурата не повдигнаха обвинение срещу него"

23

Анонимен

преди 7 години

Спокойно ! Изберете ,,майката'' на нацията и скоро не ще ги намираме в къщите си , а направо ще ни ги довеждат да ги настаняваме ! Великият вожд заедно с великите ,,реформатори '' вече спуснаха постановление по заповед на непогрешимия Брюксел !

22

Анонимен

преди 7 години

До Петър Освен пистолет си вземи и ловен билет за подборен лов и си купи и Калашников за ловни цели, но си намери и голям пълнител, че ги продават с 5 патрона. Наглеците нападат на сурии и трябваповече патрони иначе ще Ви изколят. Хора въоръжете се, за да защитите децата и жените си иначе ще ви изнасилят и изколят. Властите в цял ЕС са с тях, защото САЩ така нареждат. Да се премахнат Хелзински комитет и Америка за България.

21

ечо.

преди 7 години

Не е влязал в правилната къща. От там няма излизане..

20

Петър

преди 7 години

Пиша от Каспичан.Положението тук е много зле.Има повече от 5000 имигранти в града ни.Превърнаха ни в едно гето.Тия хора нямат никаква култура,първобитни са.Мисля да си купувам вече пистолет.Хора,не позволявайте такива имигранти да идват във вашите населени места,за да не съжалявате и вие като нас.

19

н

преди 7 години

м294

18

Деян

преди 7 години

Пиша от Харманли.Положението тук е много зле.Има повече от 5000 имигранти в града ни.Превърнаха ни в едно гето.Тия хора нямат никаква култура,първобитни са.Мисля да си купувам вече пистолет.Хора,не позволявайте такива имигранти да идват във вашите населени места,за да не съжалявате и вие като нас.

17

Анонимен

преди 7 години

Когато преди три-четири години четях Слава Севрюкова се присмивах на предсказанията за масови военни действия с много жертви и жестокост вътре в самите държави. Сега обаче се прекланям пред таланта и да предвижда събитията. И все пак Бг ще е най-малко засегната от събитията, а до 2026г, който не се прибере после няма да може. От 2028-2032 предстоят огромни геокатаклизми и Бг отново ще е най-защитена.

16

mimoza

преди 7 години

Тоя има ужасно гаден поглед. Просто очите му не позволяват да го възприема като тъжен нуждаещ се бягащ от войните човечец..... Просто не става!