60

гого

преди 7 години

какво е станало има следствие, но всички си мълчите какво прави една ,,невинна,,ученичка вечер в 11 в къща на непознат чичак...

59

Анонимен

преди 7 години

А защо самия Боньо Фаса не е позвънял за линейка? От експертизата се доказа че е умрял около час след като Мария си е тръгнала! Ами много просто. Защото го е било страх че може да го върнат обратно в панделата където му е било мястото и щеше да си е жив и здрав.

58

Анонимен

преди 7 години

Да си погледне съвестта тази щерка на изнасилвач. Сега жертвата и била виновна, че баща и бил изнасилвач. Тя ако е нормален човек ще се дистанцира от баща си, който е изнасилвач, а няма да иска обезечение. Сигурно мутреса без никаква съвест, жена на мутра с баща изнасилвач.

57

Анонимен

преди 7 години

Никой нбеи е виновен на тая алчна щерка, че баща и е изнасилвач. Айде обезщетение за всички изнасилвачи.

56

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 59Ако ти имаш такъв родител трябва се гордееш! Ами не всички са като теб! Повечето нормални хора биха се засрамили и не биха били барабана! Простаците плюс личностните им разтройства не ги е грижа за тях си камо ли за чувствата на другите но все пак сме в Европейския Съюз където подобни индивиди се класифицират бързо и ефикасно! Лека полека първичността на повечето длъжностни лица у нас се изпарява. За такива като Боньо е трябвало да се приложи лечение! Не се е приложило - загива!

55

Анонимен

преди 7 години

До Men 66Кой знае! Истината е че по някой път хората се самозастрелват заради простотия и алчнотия! Едно такова дело е най-вече опасно за някои настоящи и бивши съдии! Така или иначе вече има огромна гласност по това събитие и трудно ще се затулят фактите. Ще се гледа миналото на този индивид Фаса, ще се сравняват елементи от предишни посегателства към други жени, ще се призоват предишни потърпевши както и много други служебни лица имащи честта да го познават. Няма спасение от миналото!!!

54

Анонимен

преди 7 години

И едно контра дело - наследниците на насилника да платят за нанесени моралните и физически щети нанесени на потърпевшата.И Филма става страшен

53

Я, па Я

преди 7 години

В една държава в която законите са създадени от 2ри адвокатски колектив - София и са създадени така, че всичко да е възможно и да се продължава вечно и безкрайно, всичко е възможно. Безкрайните дела, искове и обжалвания хранят цялата адвокатска гилдия а вероятно и доста съдии и прокурори чрез подкупи и рушвети. Правосъдие ли? Мечтайте си, по скоро бизнес схема.

52

Men

преди 7 години

Единствено мога да кажа, жалко че бащата не е изнасилил дъщеря си многократно...

51

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 59Отговорникът отдавна не пее в хора! Българският Съд го е осъждал за изнасилване при това няколко пъти!!! А само теляците пишат с големи букви! Замисли се защо! :)))))

50

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 59Законно право е на всяка жена да се защитава както може срещу посегателство! Каквото повикало такова отговорило!!!

49

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 53Хора страдащи от Нарцисизъм или Гранично Личностно Разтройство са склонни да създават истории само и само да са в центъра на "вниманието" за да ловят своите жертви и да поддържат илюзорно "ниво" в обществото! Така като гледам Боньо е точно от тези! Защо не е лекуван е друга тема!

48

М, да ...

преди 7 години

До 59 АнонименЧувството за срам което и липсва към морала ли го причислявате ?!? Щерката е обикнжвенно алчно и безсрамно животно! Съжалявам но животните непознават какво е това срам! Също така щерката може да иска пенсия за баща си от който явно се е отървала!

47

Анонимен

преди 7 години

Има значение, че е отличничка, защото много мъже искат да спекулират, че момичето не било стока.

46

до 38

преди 7 години

Аз не мога да разбера какво общо има образованието и оценките на Мария.Дали е Отличничка или Двойкарка в случая няма никакво значение!!!Познавам много хора които са били двойкаджии в училище но сега живота им пише само 6-тици!!!!!!!

45

Анонимен

преди 7 години

ЩЕРКАТА НА УБИТИЯ Е ЖИВЯЛА БЕЗ БАЩА СИ. НЕЙНОТО ПОВЕДЕНИЕ МОЖЕ ДА ГО РАЗГЛЕЖДА ОТГОВОРНИКА ПО МОРАЛА В КВАРТАЛА. НЕЙНО ЗАКОННО ПРАВО Е ДА СИ ИЗКА ОБЕЩЕТЕТЕНИЕ ЗА УБИТИЯ СИ РОДИТЕЛ.

44

М, да ...

преди 7 години

До Мътна работа.Ако е така, то ми намирисва на неплатена сделка! Амед или е шаран или и сводник, комай! пп. но и дъщерята на Боньо Фаса нещо не е читава! ппп. Истинска духовна мизерия!

43

Анонимен

преди 7 години

ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ТУРЧЕТАТА ТЪРСЯТ ВИНАГИ КЕЛЕПИРА. Така и този е подвел " МОМАТА ОТЛИЧНИЧКА"

42

Анонимен

преди 7 години

ТОВА ЗЛАТО НЕ Е ТУРСКО. АКО Е ТУРСКО ЩЕ ШЕ ДА Е КОПАНО В ТУРЦИЯ.

41

Анонимен

преди 7 години

И ТЯ, И ПРИЯТЕЛЯ И В ЗАТВОРА И ДА ПЛАЩАТ И ДА ГИ СЪДЯТ ЗА ПОДВЕЖДАНЕ И УКРИВАНЕ НА ФАКТИ.