10

Тъй ли?

преди 7 години

и д-р Москов ли няма изпълнителан власт или той не е от РБ?

9

Мистър Х

преди 7 години

Реформаторският блок имаше уникалния шанс да се превърне в един интелигентен десен коалиционен партньор, но и коректив на ГЕРБ със стабилна електорална подкрепа на ниво около 10%. Този шанс беше профукан по най-безотговорния начин. В момента единственото бъдеще пред тия вилилилковци е да си одат у дома да си гледат сериалите.

8

Анонимен

преди 7 години

По данни на агенцията на втори тур кандидатът на ГЕРБ ще получи 38,7% от гласовете, а кандидатът издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП - ген. Румен Радев, ще има 37,8%АГЕНЦИЯ СОВА-ХАРИС ПРЕДИ 1 ЧАС

7

равносметка

преди 7 години

Бъдещето на ДСБ е извън парламента. А който е по -нагъл има запазена кадедра в НБУ.

6

Наблюдател

преди 7 години

Смешници! Какво "бъдеще"!!?? Какви "реформатори", какви 5 лв!!??

5

анонимен

преди 7 години

псевдо десни в коалиция с бкп-герб и има хора които гласуват за тяхотврат

4

Анонимен

преди 7 години

Айде махайте се от тази клоака,докато съвсем не сте изчезнали.И най-добре е Вили Лилков да оглави партията,защото Кънев е слаба ракия.

3

Анонимен

преди 7 години

Костоваци много сладко така, а ?Хем в сладката властчица да цицате, хем опозиция.

2

Обективен

преди 7 години

Пълно е с тъмносини Калинки на ДСБ навсякъде - по министерства, в управлението на държавни фирми и други държавни структури. Не били в изпълнителната власт, как пък не. Е, ако под изпълнителна власт разбират само премиера, така е - ДСБ нямат премиер в момента.

1

ха ха

преди 7 години

Москов какъв е ?Или го отлюспихте тайно и полека не пред медиите.А Иван Иванов . А десетки приятели на които обратния ви лидер помогна и назначи по фирми и бордове на държавна ясла. Вас хем ви боли хем ви сърби .Кога ще понесете и съдебна отговорност за поругаването на Алма Матер .