31

Дядо Йоцо

преди 7 години

Бат бойко останаха ти 17 дни мъка, мъка ,мъка

30

Анонимен

преди 7 години

Там ли беше бай ***.

29

Анонимен

преди 7 години

Недеите че ще сенпреиминуват в друга партия хасан от космоса отишъл на планетата на маимуните

28

Анонимен

преди 7 години

и едните идругите-едно и също нещо !

27

МАЙНА

преди 7 години

За *** в парламента е песента на ХИПОДИЛ за мамата

26

Анонимен

преди 7 години

ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ И ТОЦИ ЦЕЦО ЩЕ БЪДЕ ПЛЮНКА.

25

Анонимен

преди 7 години

На дядо Главчо унуката се държи като комунист.

24

ognyanz

преди 7 години

Не е лошо да му вземат една глоба на Цецо. Той натрупа доста пари от контрабандата и от рекетирането на бизнеса.

23

М, да ...

преди 7 години

До 24 Анонименгласуват с номер ..., защото той е печелившият"------------------Пък на мен ми прилича на комарджия - "печелившият"! Болестно състояние е ща знаеш!пп. удавник хванал се за сламка е ЦвЦв! :))

22

ГЕРБ

преди 7 години

Червени каскети, защо не гласувате за Орешарски, може да ви намали тока с 2 лв и парното с 50 ст.?

21

М, да ...

преди 7 години

До Отврат!Шегуваш ли се! Забрави ли, че депутатите не се проверяват за алкохол и наркотици когато са на "работа" /в кръчмата или там другото -свъртарлището - НС/! Със същества от/в други измерения трудно се коват закони, заниманията са по скоро творчески интерпретации на нищо си ! :)))

20

Отврат!

преди 7 години

Само им вижте селските препирни! И ние ще чакаме от тия хора да измислят свестен закон! Ами че то половината парламентарно време преминава в ей такива празни приказки!НЕКАДЪРНИЦИ!

19

М, да ...

преди 7 години

Въпросът ми е: къде може да се види по празен поглед от този на Цветанов!пп. ЦвЦв гледа в камерата и не мига, като в същото време отговоря механично все едно е на/със запис в главата! И после българите не сме напред в роботиката /техническа нация/, айде бре!?! :)) Не се чудете , че през определен интервал от време независимо от темата на дискусия ЦвЦв споменава цифрата 17 /седемнадесет/! :)) пп. обаче магическото число е 13 /тринадесет/ :)) Сори Цветатанчо!

18

Цецо

преди 7 години

До Russian Air Force 20, 21 и 22Преди време те попитах дали си м*алоумен, сега вече знам отговора...

17

1

преди 7 години

Горките депутати !Да ги карат да работят ! Така да ги измъчват !На най - сладкото им да посегнат ! Почивката да им вземат !Това не е живот! Аз им предлагам да заведат дело срещу България в Страсбургза психологичезки тормоз чрез даване и отнемане на ваканция !

16

ХМ...

преди 7 години

ЗАЩО ЦВЕТАНОВ И ДРУГИТЕ НЕ КАЗВАТ ЧЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ЦАЧЕВА А КАЗВАТ НОМЕРА НА БЮЛЕТИНАТА ДА НЕ БИ ДА СЕ СРАМУВАТ ОТ ИМЕТО НА КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТА СИ?????????

15

Joko

преди 7 години

От къде докрахте този рептил Тряско Арменца в парламента ....

14

Да ама НЕ

преди 7 години

И какво му е печалившото на този номер бе Цветанов? Не виждате ли че и герберите не искат баба Цоцолана за президент ....тя самата жива пародия ,председател на нещо с най-нисък рейтинг в цялата държава ...била печаливша -да ама друг път!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13

Анонимен

преди 7 години

Мустафа Карадайъ можеше да се възползва от ваканцията и да изкара един начален курс по български език.

12

Анонимен

преди 7 години

ДПС специално може да ги срине когато си поиска.Ще транспортира 30 000 пехливанина на протест в столицата, ще потрошат някой автобус, по възможност бял на цвят, както правеха протестърите и толкова. Но нали те са уж тайния коалиционен партньор спасявал няколко пъти Герб, когато ПФ и РБ не се подчиняват.ДОСТ са направо явен партньор.