15

...

преди 7 години

Бе като чета тука има още некви тука дето е опитват да убедят най-вече себе си, че разбираш ли лятото на БГ морето било по-хубаво отколкото това на гръцкото море! Пичове и пички те това е загубена кауза! Даже с много алкохол, даже с мнооого големо самозаблуждение, даже със слепота и на двете очи, даже и с лека глухота те такова нещо нема как да стане! За причините ми то секи отишъл веднъж на БГ морето и веднъж на гръцкото море, та те му се набиват и то не само в очите!!!

14

Българка

преди 7 години

Хайде пак гръцката реклама - идат празници !!! - уж статия,уж турист каза,уж коментиращи.От България по-хубава НЯМА ! "Високи сини планини,реки и златни равнини,небето като от коприна това е моята Родина"

13

Анонимен

преди 7 години

Всеки е свободен да ходи и да живее където пожелае в рамките на ЕС.И никой не е задължен да вярва на лъжите и глyпocтитe му.

12

Павел

преди 7 години

До не е съвсем такаСептември бяхме на къмпинг в близост до Сикиа, Халкидики и не се плащаше за чадърите и шезлонгите, ако консумираш нещо. Качеството на заведенията (ресторанти, пицарии и също обикновените магазини) беше супер.

11

не е съвсем така

преди 7 години

До обективенСъгласен съм с теб,но от 6 години почивам само в Гърция по два пъти годишно и с изненада установих следното:От тази година навсякъде в Халкидики чадърите и шезлонгите се търгуват отделно от консумацията-от 5 до 10 евро.Цените са нагоре,качеството - надолу.Единствено гиросите са същите...

10

Анонимен

преди 7 години

Фиромистанско гюбре *** си шести.

9

Анонимен

преди 7 години

Истината боли, нали пираДке!

8

Анонимен

преди 7 години

Радке, да не се казваш Миленка Неделковска случайно, фиромистанке. Ще наквасиш памперса със ***.

7

Ратка Пиратка

преди 7 години

До СпартакБраво на гърците! Мъже на място, с топки между краката. Не като нашите. Затова всички бамбини - яки пички сме тук в Гърция. Капиши татаромонгол?

6

Спартак

преди 7 години

6, не знам за другите матери, ама на твоята и хареса. Траките сме известни с полова мощ и яко къркане.

5

Анонимен

преди 7 години

куку, тук са толкова неграмотни и цензуриращи че ще те напишат коко с три звездички, какво се пенявиш?

4

куку

преди 7 години

До АнонименНапАлно си ***

3

Спартак

преди 7 години

На всеки нормален тракиец като мен е под достойнството дори да разговаря с гръцките *** за вино. Едно че климатът им не е подходящ, второ тия варвари го пият разредено и трето богът на виното и веселието Дионисий са го измислили моите деди, а не косматите етиопски семити. Падение сте, малякиси.

2

Анонимен

преди 7 години

НапАлно съм съгласен с теб, номер 1.

1

Анонимен

преди 7 години

пАлни сте с неграмотници!