39

Astra Linux

преди 7 години

До АнонименТо хубаво ама този Astra Linux е на базата на Debian инсталирах го, пробвах sudo apt-get update / upgrade и няма проблем обновява се! Това означава, че се обновява от някой сървър на Debian, което значи, че няма никаква сигурност в този Astra Linux! Явно някой Ви е заблудил, че държавните институции в Русия ползват това.

38

Анонимен

преди 7 години

Никакъв ъпдейт не могат да изпратят американците, защото всички американски програми по тях ще бъдат заменени автоматично с най-новите сървърни програми, програмирани лично от Владимир Владимирович. Тези програми са така майсторски направени, че всички американски сървъри включително тези на Пентагона, ЦРУ, АНС, атомни централи, подводници и сателити и т.н. ще дадат на късо и ще подпалят американските сървъри. Ще пламнат също и айфоните по джобовете на янките и ще им изгорят доларите.

37

сърп и чук

преди 7 години

таварищите тръгнали с магарето *** да мерят след това магарето виновно че скъсало синджира

36

Анонимен

преди 7 години

Вижте сега, товариш Путин от снощи има други дертове, не му е до кибервойни. След като се оказа, че любителите на "руския свят" ги бомбят по асансьорите, всички асансьори в Кремъл са спрени за седмична профилактика за 3 седмици. Путинските чиновници пъплят по стълбите на Кремъл и само товариш Путин го разнасят с тарга по етажите четирима руски гавази богатири и витязи.

35

!

преди 7 години

Нe САЩ, а Путин заплашва! За него, след нахлуването в Сирия, се отвори апетит за ЗАВЛАДЯВАНЕ(сега с Египет прави учения в пустините); така отвлича вниманието на ГОРКИТЕ руснаци, постоянно ги стресира, сега пък- с противоядрени скривалища! Най-големият ВОЙНОЛЮБЕЦ е Путин. Дали не е болестно състояние?( както казват преди 100 г. за някое дете" по дупе се сурка, само и само да стане на неговото").

34

Анонимен

преди 7 години

отново напомпиха мужиците да траят още по-големи несгоди и глад, "за родину", "за путину"! Трай коньо за зелена морава! Амин!

33

Анонимен

преди 7 години

Русия и технологии все едно Тамбукту и космически кораб

32

Еми да

преди 7 години

Тъпотии! Я не сакам на мене да ми е добре, сакам на Вуте да му е зле. Общо взето това се прави.

31

маке-ариец

преди 7 години

Гледам тук пълно със спецове по АйТи Сек. Но иначе ползват руутнати Андроиди с инсталирани няколко фенерчета които имат достъп и до ДНК-то им...

30

Анонимен

преди 7 години

Кажете ми след едно мощно EMP ще има ли значение кой е измсилил тази или онази операционнна с-*** - хаха

29

42

преди 7 години

Само интелектуални инвалиди поставят и държавата си в зависимост от компютри.

28

Анонимен

преди 7 години

До АнонименРуснаци... Да бе, да...https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d9/Unix_history-simple.en.svg

27

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Бащата" на Linux наистина е Линус Торвалдс, който не е американец, а финдандец, така е. Но всеки знае, че Linux е вариант на UNIX. UNIX е ОС, която е писана от руснаци точно толкова, колкото "Чичо Томовата колибка"...

26

Анонимен

преди 7 години

Като спре тока, всички ще минат от виртуален пингвин на реален ГЪЛЪБ!

25

Анонимен

преди 7 години

Според краварските форумни галффони всичко на света се измисля и прави в САЩ, включително и въоръжението на Русия. Верваме, така е, щом ни се спуска от Козяк тая информация....

24

Анонимен

преди 7 години

"Русия зависи от технологиите по-малко, отколкото САЩ"Така е, защото са много напред.Някой ми не написал минусче, затова ще се поправя: Така е, защото са много назад.Сега доволен ли сте?

23

Анонимен

преди 7 години

"Деветдесет на сто от държавните органи на Русия използват сървърни операционни системи от САЩ"Не може да бъде! Великата Русия?! Абсурд!

22

Анонимен

преди 7 години

Linux не е американска операционна система.. Дори не е писана само от американци..В разработката участват всякакви.. Най-важната мрежовата част на ядрото е писана от руски физик Сергей Белоусов .. Който е основател на компанията за виртуализация Parallers:)Хм, имаше в у-ще една руска енциклопедия в която пишеш че всичко е измислено от руснаци

21

Анонимен

преди 7 години

"Русия зависи от технологиите по-малко, отколкото САЩ"Така е, защото са много напред.

20

Берлин

преди 7 години

Кога са се водили първите две кибервойни между САЩ и Русия? Зле съм по история, затова питам.