120

негър от Алабама

преди 7 години

До Ген полк Гадорян да не забравиш да се заредиш с вазелин и памперси ще ти трябват

119

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

До Ген полк Гадорянгенерале, слагай шапката от фолио че илюминатите ни проследиха . от кораба майка звъннаха по червения телефон и казаха че ако ни хванат да смъркаме кемтрейлс, ше ни спрат рублите...

118

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Нагли , по - нагли, най - нагли! Демек ФАЩ! Има ли още някой да се съмнява че това е една краварска империя.

117

Анонимен

преди 7 години

До ДА ЖИВЕ БЪЛГАРИЯЛошо за теб значи. И двамата ще те рендосват на почивки щом са г.й двойка. Ти ще си пълнежа със бял сосец между двете филии.

116

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ

преди 7 години

путин и ердоган са г.й двойка.

115

Анонимен

преди 7 години

Велик е Путин! На колене и пак поставя ултиматуми!!!

114

Анонимен

преди 7 години

Е-е-е-е-е-ех, ако "великият" СУ му беше заглушил сигналите, пилотът на този безпилотен самолет щеше да е напълни памперса. Само, че турците ни го свалиха.....

113

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 145От турско да сега България е била окупирана един единствен път - 09.09.1944г. от въшлясалата съветска армия.

112

Анонимен

преди 7 години

Такова приземиха с обикновено дистанционно за климатик опълченците в Луганск преди месец.----От къде в Луганск климатици?

111

Анонимен

преди 7 години

Колата западна ли е или безаналогова?

110

Анонимен

преди 7 години

Лек ден на фили и фоби ,ставам аз ,че тряа търся рейка за колата,кой знай колко ще *** обръснат сега за рейка и ремонт.Лека

109

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 132Без да съм пророк, следващия безпилитник ще го "кацнат" в Крим. Ще бъде голям джумбуш. Те, руснаците имат голям опит - в Иран, в Крим. Просто в областта на РЕБ са на светлинни години напред. Справка - "Доналд Кук".

108

135

преди 7 години

Толкова ми се иска да си прав във това което пишеш но във пространството има хиляди снимки на Путин заобиколен от брадати евреи нахлупил еврейският каскет молещ се на стената на плача или палача.За мен Русия не е това за което ни се представя,до болка уважавам даже бих казал обичам руският народ,аз съм расъл със тях по българосъвецки дружби,един велик и достоен народ но продаван от елитите си,народ хвърлян във войни като бройлери.За мен сащ и русия са ционистки свърталища

107

Ъ

преди 7 години

За Русия-нимъйбe.USAта-да мре!

106

Анонимен

преди 7 години

Методът на ционизма е един и същ,разпалване на войни,масови убийства на невинни ,показни убийства на деца.Защо войната е християни срещу мюсюлмани от векове но никога срещу ционисти ?

105

Анонимен

преди 7 години

Безпилотен самолет разузанвателен полет - егати разузнавателния полет - всички са го видяли и навсякъде по медиите пишат - американско разузнаване. Следващият път да опитат с някой невидим F-22 или F-35 - спокойно ще си фъркат и разузнават а руснаците нищо няма да забележат и изобщо няма да реагитат.

104

Анонимен

преди 7 години

Гледам една снимка на Путин и Асад на която се ръкостискат а на заден фон един голям еврейски свещник.САЩ и Русия са едно и също нещо.

103

Анонимен

преди 7 години

До луциферщо не е минал над турцияминал е, ама не са го видели

102

DEATH FOR USA

преди 7 години

ДОЛНИТЕ ЦИОНИСТКИ И АНГЛОСАКСОНСКИ *** ПУСНАХА НА МИРНОТО НАСЕЛЕНИЕ НА ХИРОШИМА И НАГАЗАКИ АТОМНИ БОНБИ,СЪЩИТЕ *** ЦИОНИСТКИ БОМБАНДИРАХА БЕЗОГЛЕДНО СОФИЯ И СА ПУСКАЛИ ИГРАЧКИ ПЪЛНИ С ЕКСПЛОЗИВ ЗА ДА ОСАКАТЯВАТ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА,ЗА СМЕТКА НА ТОВА РУСИЯ НИКОГА НЕ Е ИЗПОЛЗВАЛА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ СРЕЩУ ХОРА И НЕ Е БОМБАНДИРАЛА БЪЛГАРСКА ТЕРИТИТОРИЯ ,А ОЩЕ ПО МАЛКО ДА ПУСКА ОТ САМОЛЕТИ ДЕТСКИ ИГРАЧИ С ЕКСПЛОЗИВИ.

101

ЦК на Либерастите

преди 7 години

До Барбара СпектърВажното е либерастоносците да проповядват ,че путиновите вежливи морпехи са лоши а джихата на Ал Нусра който влиза в България е бежанец дошъл да се интегрира!