19

Хляб и зрелища

преди 7 години

Брекзит е най голямата финансова машинация в историята на Англия.На път са да загубят 30 % от стойността на държавата си спрямо долара и са щастливи от това.Някой ще направи много пари от това

18

Анонимен

преди 7 години

И тези твои интелигентни приятели къде са отишли? Отишли са точно в Лондон, където е съсредоточен 90℅ от интелекта в Англия. И как гласуваха лондончани- за ОСТАВАНЕ! Защото от брексит, ще загуби най-много Лондон! И какво ще направят твоите приятели след брексит? Ще си загубят работните места и ще отидат в Дъблин!

17

койчо

преди 7 години

Да търгуват само с бившите си колонии, където любовта към Велика Британия е безгранична! И без повече новини за живота на членовете на кралското семейство до десето коляно!

16

Анонимен

преди 7 години

Надменни робовладелци. Сега е моментът България да им покаже къде им е гьола. Но се опасявам, че нито един политиците пак ще го извъртят за наша сметка. Сега обаче има Велика България а Британия е просяка. Да нахраним ли просяка ако е подъл и надменен?

15

Анонимен

преди 7 години

Привилегий за UK в търговията с ЕС си е чиста загуба за ЕС и то в полза на UK ,лоялни към кралицата но не им към ЕС. Това би предизвикало недоволство сред страните членки . Мисля ,че интереса на ЕС е твърд вариант (макар и с повече трудности в началото) за да може да се провежда за в бъдеще силна европейска политика.И без UK ,ЕС остава първа икономическа сила в света.

14

Анонимен

преди 7 години

6, 7 и 8(socialen ) ,самата истина! Обаче като гледам колко минуси са ви сложили и колко плюсове на тези дето искат да видят Британия в блатото, разбирам защо огромна част от интелигентните българи избягаха именно на Острова и не щат да се връщат. Значи няма изгледи скоро стандартът им да се срине. Ще бъдат принудени обаче да се върнат нискообразованите и невписващите се в английското общество и манталитет гастарбайтери. Ей, не се научиха да пият чай и да говорят приличен английски тези хора, все Слави Трифонов и ракийката им е в ума! И ако може, така както са се напили, да пропеят бълга

13

до 12

преди 7 години

Не съм съгласен сбтеб. Брексит, при техните условия щеше да им фонесе огромни ползи. Ама само, при техните условия. На тях не им пука и никога не им е пукало за Европа. Докато и Германия и Франция искат обединена Европа, нещата ще са наред. По-скоро Британия ще се разцепи, а със сигурност вече не е велика.

12

ЕС

преди 7 години

*** англичани ,държавата ви е пълна с пакита,талибани и *** !!!Сега е време да пътувате с визи и стоките ви да се облагат с мита!!!

11

до 10

преди 7 години

и ти грешиш - брекзитът никога не е изглеждал като правилно решение по никакъв начин, освен за селяните без акъл. а британците да не се притесняват - като падне паунда по-ниско от еврото и като им се срине стандартът на живот, емигрантите сами ще се изнесат.

10

Американ

преди 7 години

Хитрата сврака - с трите крака!Как само се прецакаха надменните пeдaли!

9

До 7

преди 7 години

Грешиш приятелю. Brexit изглеждаше правилно решение само ex-ante, но ex-post, се оказа голяма грешка, след като Европа се почувства застрашена от разпад и вкупом реши да го "нацепи на който се цепи"!

8

gonzo

преди 7 години

Съласен съм с 1 и 2. Брекзит - твърд и до края. За душата си великите британци мислят трудно и рядко успяват.

7

socialen

преди 7 години

На англичаните им писна там от нискообразован, полуграмотен източноевропейски пролетариат, бягащ от корумпираните си евроатлантически политици. Най-вече от Пролетариатът, идващ от Балканския Тъпоостров.

6

socialen

преди 7 години

(Нео)либералните "анализи" се чудят как да сугестират. Не британците, а западноевропейският лобиизъм и финансовият сектор ще погрижат за най-добрите условия за Брекзит.Брекзит беше най-доброто решение за Великобритания. Браво!

5

Анонимен

преди 7 години

Гледам ,как сте цъфнели и вързали в България и сега ще оправите и Вликобритания )Е,как имате си 100 кандидати за президент ...))))Да се чудиш ,кой да избереш ?!)))

4

Анонимен

преди 7 години

Високомерните британци си мислеха, че могат да получат всичко без дават нищо. Не разбраха, че и като член на ЕС бяха облагодетелствани в сравнение с останалите. Е, Good luck!

3

Анонимен

преди 7 години

Британците няма да излязат от Европа! Всичко друго си е патардия!

2

смЕх

преди 7 години

Е то не става хем това в онова до края ,хем душата в рая .

1

Георги

преди 7 години

Късно е либе за китка. Формулата за брекзит - твърд или никакъв набира все повече привърженици в ЕС. На всички нива - от редови граждани до Меркел.