37

Анонимен

преди 7 години

Калфин е опитен, но зад него Стои АБВ и ще вземе не повече от 6 процента. Навремето зад него стоеше БСП и нещата бяха други, пък и Данаилов го подкрепи, но сега го има за ренегат.

36

Анонимен

преди 7 години

Лека - полека нещата започват да изплуват, ето че и военният министър заговори за предсрочин избори а той черпи информация от два лагера - от Герб и от РБ.

35

Анонимен

преди 7 години

Кал_фин ,Кал_фин

34

Анонимен

преди 7 години

Калфин е врял и кипял в президентските работи, а като се вземе предвид и опората му, работата става неудържима.

33

dp

преди 7 години

Оф че не е цвете щом е с Първанов - който ходеше кажи-речи през седмица в Москва на инструктаж - не е.И какво остава като опции? Враждебно настроен генерал (против военния съюз, в който е БГ), Цачева - напълно неизбираема, явно умишлено сложена за кандидат именно по тая причина та генералът да има повече шансове, Дончева и Трайков - прилични хора но няма отде да съберат гласовете.

32

Анонимен

преди 7 години

само заради Първанов, бих стоял далеч, далеч от Калфин.

31

/

преди 7 години

ОТ КАЛФИН МОЖЕ ДА ИЗЛЕЗЕ НЕЩО КАТО НИЩО НО КАТО ИМАМЕ В ПРЕДВИД И ПЬРВАНОВ ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

30

/

преди 7 години

ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ НЕ СЕ ПРАВИ КАТО КЛЕВЕТИШ ДРУГИА

29

Анонимен

преди 7 години

Абе Калфин,много ти е рехава подкрепата.Като гледам има няма 7-8 човека.Ти веднъж вече се провали.Сега на какво разчиташ?Или го караш на олимпийския принцип:"Важно е участието".

28

няма начин

преди 7 години

да се редя на две опашки....а и референдума е напълно излишен

27

Анонимен

преди 7 години

Не ти вярвам Калфин.Затова ли не подкрепи ген.Радев за да се пробваш отново.За втори път ще загубиш.Ще ти гледаме сеира как ще се подложиш отново на ГЕРБ.Каракачанов е същия.Мекотели,които не могат да виреят самостоятелно,затова винаги се присламчват към някой друг.

26

Анонимен

преди 7 години

Калфин е лицемер. До преди няколко месеца лижеше подметките на Борисов, но като наближиха изборите реши да се прави на МЪЖ и да подаде оставка. След като не го изберат за президент на първи тур и няма шанс за балотаж , ще призове своите фенове да гласуват за мама Цеци , а в знак на благодарност бащицата Борисов ще му подари нов пост в управлението .Единственият шанс да спрем тази въртележка е масово да гласуваме за референдума на Слави.

25

избирател до 26

преди 7 години

тези "гласове" да не са му в джоба??А другата истина е ,че кандидата има нужда от президентството..

24

качества

преди 7 години

Премиера на България Генерал Бойко Борисов само зададе риторичен въпрос към министъра на образование"Да спра ли парите на учителите щом го смятате за предизборна постъпка?"Това със сигурност не беше заплаха .И изопачаването на истинността не е проява да достолепие и почтеност ,каквито качества би било редно да притежава държавния глава на България!

23

Пешо

преди 7 години

България е на българите, които избрахме Бойко да управлява, а не Калфин.

22

Анонимен

преди 7 години

В грешка си и то голяма изобщо нямаме нужда от президент.

21

Анонимен

преди 7 години

Значи "не одобрявам никога" няма да се използва. Ще използвам Калфин-президент като такъв. Само да не стане като Арнолд Шварценегер и как стана на майтап губернатор на Калифорния. Поне на първия тур вота ми няма се прикрепва към някой кандидатите с най-голям резултат.

20

Анонимен

преди 7 години

Калфин Президент! Цялото ми семейство ще гласуваме за него!

19

Анонимен

преди 7 години

Корабът е пробит и потъва бе Калъфин, какво значение има на кой, а дорде потъва вие търсите шапката на капитана вместо да запушите дупката. В Дивия запад на туй му викат демокрация.

18

Анонимен

преди 7 години

Бойко Борисов е името на този премиер дълбоко посредствен, дори тъпоумен интригант-сървайвър, съвсем в политическите традиции на региона. Той излезе за първи път на преден план като бодигард на последния комунистически сатрап в България. Това би трябвало да ви даде представа за качествата му.СПИСАНИЕ ФОРБС ЗА БОРИСОВ