90

авторе мурзилски

преди 7 години

Крейсерска скорост е на руски .На български е крайцерска.

89

Анонимен

преди 7 години

И Юнкер лъже не го е исрам

88

dj

преди 7 години

Направо да им се наду пим на бежанците и да ни начука.т а пък после Еврогейския съюз ще им плати за услугата. Ония празен дядка шункер да ми яде инструмента

87

Анонимен

преди 7 години

БОКО кога ще си ходиш или инти като твоя учител БАЙ ТОШО до последно ще седиш .

86

луцифер

преди 7 години

кое е по близо слънцето или град бургас

85

Анонимен

преди 7 години

Жалката Меркел попари надеждите на българите за по- добър живот

84

до 81

преди 7 години

А защо не казваш п.роста.ко, че един трудоден в ТКЗС- то беше 35 стотинки(0,35 лв.)?Един бял хляб беше 0,32 лв( 32 стотинки). Хляб Добруджа 26 стотинки. Типовия -15 ст.С надницата за един ден селския стопанин можеше да си купи един хляб или 250 грама сирене.Защо не казваш, че номенклатерата пазаруваше в евтин магазин, а бидниат народ плащаше солени цени, които се повишаваха с Постановления.СТИГА ЛИЦИМЕРИЕ, г-да другари

83

Анонимен

преди 7 години

И нито дума за мизерните заплати в БългарияВреме е за национална стачка

82

Анонимен

преди 7 години

Още едно официално доказателство,че операция "Бежанци" е замислена от ЕС с цел"усвояване" на едни пари:Раздават се на "афганистанците" милиарди на кредит,бежанците тръгват към Европа,"наши правилни частни трафиканти" им вземат парите,настъпва "хуманитарна" паника, ЕС одобрява официални и правилни милиарди за помощ на "бежанците" за живот по лагерите и тяхното завръщане,т.е. кредита се връща от обществото...За каквото и да ви приказват,става дума "за едни пари,които трябва да се усвоят"

81

Анонимен

преди 7 години

Юнкер на Търчи -Лъжи писмо пишеше.

80

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен101 Тогава средната покупателна стойност беше 5-6 пъти по-висока от сега . А и средната заплата беше минимум 2, пъти по голяма от твоята ,лъжливата .Яно не си живял тогава или си се изпускал в гащичките . А може би в пеленките .

79

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен101 Защо лъжеш че заплатите са били 180 лева бе ке-леш, тогава не си бил роден .В Сливен средната заплата беше с 50 лева по-голяма от София .Над 550 лв.

78

Анонимен

преди 7 години

До Garibaldi (81)А защо не казваш, п-ко, че заплатите бяха 180 лева средно, а сега 5 пъти повече?

77

Американ

преди 7 години

Демек цялата работа е да се предоставят 3 билярда евро за "усвояване", разбира се предимно от фирми на наши европейски "другари". В името на демокрацията, "нашите европейски ценности" и хуманността, естествено..

76

Анонимен

преди 7 години

До ODESSAЧовече, ти не си за форума! Дарбата ти е изключителна. Толкова хумор в три-четири изречения. Такъв искрен смях не ме е гонил отдавна. Благодаря. Оправи ми настроението за година напред.

75

БАБА ПЕНА

преди 7 години

ЗНАЧИ ТОВА Е МНОГО ТЪНЪК НАМЕК ЗА ПРИЕМАНЕ НА ОЩЕ БЕЖАНЦИ.ДУМАМ ТИ ЩЕРКО,СЕТИ СЕ СНАХО.ЩЕ ЗАТЪНЕ ОЩЕ ПО-ВЕЧЕ И БЕЗ ТОВА ПРОПАДНАЛАТА НИ ДЪРЖАВА.И ЗА ТЯХ ПО 1100 ЛЕВА ,А НАШИТЕ МЛАДИ СЕМЕЙСТВА ЕДВА СЕ ИЗДЪРЖАТ С ПО 400 ЛЕВА ЗАПЛАТА.СРАМ И ПОЗОР АКО ТОВА ПРОДЪЛЖИ.

74

Майтапчия

преди 7 години

Ха познайте коя е единствената страна,където Слънцето изгрява не от ИЗТОК,а от Запад(Банкя)!?

73

ДУМ, ДУМ

преди 7 години

2 МУТРИ, 2 ЦЕЛИ

72

ПАЯК

преди 7 години

АЗ ЛИ СЪМ ГЛУПАВ ИЛИ ТОЯ НЕГОДНИК ЮНКЕР ПРАВИ ЦЯЛА ЕВРОПА НА ***.ТОЯ ИНСТРУМЕНТ ЗАЕДНО С МОЯ ИСКАМ ДА ГО ПОСТАВЯ НА ЩНКЕР В УСТАТА И ОДЗАД.ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ ЦЯЛА ЕВРОПА ЩЕ ОДГЛЕЖДА ТИЯ ЖИВОТНИ ПОНЕЖЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ Е.К. ТАКА ИМ Е НАРЕДЕНО?

71

Анонимен

преди 7 години

Тези пишман политици не знаят с кого си имат работа . Не могат да променят живота на два милиона Българи , а ще променят на три милиона натрапници . Дрън - дрън , че ЕС .