13

ехх

преди 7 години

А ако тези клети хора си захвърлят личните карти и отидат на вратите на някой мигрантски лагер ще има ли право държавата да не ги приеме. С какво са по-различни от мигрантите, които също са захвърлили документите си за самоличност. Заедно с жените и децата си по шосето пеша към лагер. ГЕРБ е партия на предатели и не могат да разберат, че трябва да мислят за своите, а не за чуждите. Сега управляващите си измиват ръцете с думите, че мината е частна, но тези хора са плащали данъци на държавата.

12

mirko82

преди 7 години

Добър вечер уважаеми зрители,спите ли?!?Само в България е възможно към хора,които си искат заплатите да се завеждат работодателски искове.Скоро гледах казус като този в Русия и няма да ви казвам какво се случи с робовладелците там,когато се намеси Путин!Ама кой ли аптал го интересува какво става по света?Нали си пие ракията вкъщи и псува наред?!? :)

11

ЧЕРВЕНИЯ БАРОВЕЦ:

преди 7 години

КАК ТАКА, ТИЯ МИНЬОРИ ШЕ СИ ИСКАТ ПАРИТЕ ЗА М.АВГУСТ И СЕПТЕМВРИ НА КУП ,БЕ......??!!АЗ , ТАЯ МИНА СЪМ Я КУПИЛ , ЗА 1-ЛЕВ ,БЕ......!!!С КВО ДА ПЛАЩАМ СЕГА...??!

10

Зъбльо

преди 7 години

Ти не си никакъв трънчо, а си най-обикновен пънчо!

9

Анонимен

преди 7 години

Виждаме.Изкъртило ти е суроватката в канчето.

8

Анонимен

преди 7 години

Фотото кърти.

7

Анонимен

преди 7 години

Трети номер, що не ходиш да таковаш кака си, да се учиш, а?

6

КОГА

преди 7 години

Кога ще влезе Прокуратурата в тази мина .Днес се изнесоха Доказателства за Огромно Престъпление при закупуването на Мината .Трябва ДАНС да се намеси .

5

Анонимен

преди 7 години

Браво на стачниците! За три дни постигнаха велика победа - успяха да се преборят да не ги съдят, че са стачкували три дена!

4

СЛЕД 1989

преди 7 години

По- времето на стачките след бай Тошо , подкрепени от СДС , тези дни бяха признавани за Работни .Трябва Работниците да продължат , лесно ги разколебаха с Мая Манолова .Тя е взела пари от Ковачки за Участието си .Вместо Ковачки да лежи в Затвора за НЕПЛАТЕНИ Данъци и Осигуровки , пада стандарта и се казва че Миньорите няма да ги съдят .

3

BURZUM

преди 7 години

*** с ауди....колко си *** *** да е жива и здрава да гледа и да се гърчи от срам какъв *** е изакала....

2

Анонимен

преди 7 години

Много хитър ход за да ги накарат да се разотидат и да спрат протестите. В превод това значи:"На ви малко трошици, да траете докато ние ви стъпим на главата и ви смачкаме напълно."

1

Бизнесмен с Ауди

преди 7 години

Бе как няма да се завеждат искове, бе? Колкото му плаща работодателя на ден като работи, толкова ама по десет трябва сега да плаща работника на ден, че не работи! А отделно да им вземат и от отпуската, да!