31

Анонимен

преди 7 години

"номерацията е слагана по безобразно объркан начин"Това е истински проблем за намиране на адреси в София. Да не говорим за откраднатите табели на улиците.

30

Анонимен

преди 7 години

Не може колцентър на ****ната си в дълбоката провинция да обслужва София/Пловдив/Варна и пр. Преди време подадох сигнал за запалил е ТИР в тунела на Дупница. Три път ми се обаждаха да ме питат къде се намира този тунел, все едно в Дупница има 10 тунела. Абсолюнто некомпетентни. Половината и бъгарски не говорят.

29

Анонимен

преди 7 години

И вие от dnes.bg сте збъркали адреса, става на въпрос за номер 14, а не 11, както пишете или и вие, като всички други само лаете без да си направите труда да се запознаете по точно със случая. Важно е да се отбележи, че разликата в километри между номер 17/първоначалния подаде адрес/ и номер 14 /мястото на трагедията/ е 6 километра с кола. Никой от вас писачите не си направи труда да се запознае с тази улица, че е пресечена на шест места, а номерацията е слагана по безобразно объркан начин

28

Бо

преди 7 години

Кучето си лае ... а човекът вече го няма!

27

Анонимен

преди 7 години

А оставка за оня, който индиректно по всички медии обвини жената, подала сигнала, че едва лин не е съпричастна към смъртта на човека, който е имал нещастието да се роди в България, като е подала грешен адрес - КОГА?

26

Истината за 112

преди 7 години

Нещата са съвсем прости - 112 не работи! От години е така: няма локализация на обажданията, няма приоритетност, няма прехвърляне към съответното звено - Бърза помощ, МВР и т.н. Пише се на тефтери и се диктува - кой разбрал, разбрал. Благодарение на родната партия ГЕРБ, които нагло и безочливо спряха поддръжката и обновлението на стистемата, нарекоха я лоша, за да има как сега да усвояват свежи пари за "новото 112" -по-добро и от наши хора.

25

Колю Мунев

преди 7 години

ами, ако ситуацията се беше случила у село, дали изобщо там може да се разчита на бърза помощ? предполагам, че подалия сигнала е говорил по софийски, демек шопски, а диспечера е бил нормален българин, говорещ чист български, и е омотал семнайси или алабаланайсе, и как да му се разбере на шоп, какво казва? особено тая, дето подала сигнала е била в в стрес от случващото се. вина има и мерака на пребоядисалите се "демократи" да сменят имена на улици редовно,да не говорим за глупавата система за ..

24

Меко

преди 7 години

Аз не разбирам когато говорят на меко

23

Kari

преди 7 години

Tasi, deto iskala da dava parva pomost, e bila nedouchena. Triabvalo e s usta v usta da spasiava.

22

Затвор!!!

преди 7 години

Жалкият директор на спешна помощ да взема да си скрие пиянската физиономия в затвора на топло!!! Каквото причиняваш на другите скоропостижно постига и теб!!!

21

Анонимен

преди 7 години

Излиза, че Москов пак е бил в абстиненция.

20

стансарт

преди 7 години

Преди избори се почва с критики на линейките.

19

До 11

преди 7 години

При някои операционни системи (Андроид например - на 99% от всички устройства, мисля че и iOS) ако се обадиш на спешен телефон в бяла държава телефона автоматично взима възможно най-точната локация и я изпраща директно към спешният център. Чудя се ние дали имаме подобно нещо и кога и у нас линейките ще идват за 3-5мин. като в Румъния

18

Нас

преди 7 години

Много натоварени да но да вкарва интриги има време ,а адреса не запомнила ?!

17

смЕх

преди 7 години

Значи човека си отиде поради нечия грешка от така наречената бърза помощ много ми е интересно ,ако ги бяха били при този случай какво щеше да каже този зам . на оня с безумния поглед

16

до 10

преди 7 години

С 10 коли никой не стоеше във филиала до 3- та гр.б- ца.А в момента вкеки диспечер вижда къде са му колите и може да прецени коя къде да изпрати.В случая очевидците не са можели да оказват първа помощ, а всъщност първите 5 мин са най- важни за оцеляването.Цъкайте минуси

15

911

преди 7 години

Тоя телефон 112 трябва да го закрият и да си върнат пак старите номера на службите.

14

Анонимен

преди 7 години

Он, ще ми каже, той! Бойко, Бойко....

13

Анонимен

преди 7 години

Ха, ха, аз съм, за да ви кажа, че има и честни доктори в БМП, ама честни и способни! Просълзих се, извинете ме, но те не са до ктринери !

12

Анонимен

преди 7 години

Най-важното ,при БП, на зареждането на линейката , за да има кяр ! После отвозването на началника и взятките от късметлиите клиенти! Факт!