6

илайжа отис

преди 7 години

това си беше ЛОБИСКИ закон , лобиста го уволниха от държавната агенция за лобизъм , обаче лобиския закон си остана ,останаха и всички пачи назначени от уволнения лобист . ЩО ТАКА БЕ ,МИМЕ

5

Анонимен

преди 7 години

Икономически фашизъм, благословен от държавата чрез рекетьорски закони, както за топлоснабдяването. Разговорното устройство е абсолютно безполезно!!! Като пръстовия отпечатък. Просто на наша фирма трябва да се налеят пари от празния джоб на гражданина. Ще спират асансьори, ще изтезават старци, болни, майки с деца да пълзят до високите етажи. Няма такова садистично управление: храни с отрови, трамваи - Еверест, тротоари - убийци, пенсии - 120-150 евро..Всичко е начин за унищожаване на българина.

4

Пътуващ в асансьор

преди 7 години

Тези рекетьорски номера ми писнаха. Първо асансьорните техници са 90% неграмотни,второ те не могат да осигурят нормално осветление в асансьора, камо ли допълнително резервно, трето тази GSM връзка не е безплатна - всеки месец плащаш на мобилните оператори изедници такса за поддръжка(како касовите апарати), четвърто - аварийното устройство за спиране на кабината го има на всеки асансьор, но отново трябва да се вземат още пари, пето не ми се говори и за кражбите на асансьорните техници на части.

3

Анонимен

преди 7 години

Днес асансьорите утре паспорти на блоковете и така до края на живота ни роби на герберите .Спи народе и си плащай за мизерията в която сам си се вкарал . Гласувайте за престъпници вместо да излезете на площадите и да им потърсите сметка .

2

Анонимен

преди 7 години

Днес говорих с обслужващата асансьора на блока фирма. За да се приведе асансьор според изискванията трябват около 5-6 000лв. Да се подмени асансьор в стар блок 25-50 000евро. Колко входове и блокове могат да си позволят подобен разход? Масово ще се спират асансьори. Ще изнемогват по етажите стари хора, инвалиди, майки с деца. В съседен вход асансьор няма три месеца. За ремонт трябва да съберат 5 000лв, а не могат. Това е поредния геноцид против народа под предлог грижа за него.

1

Анонимен

преди 7 години

Бе тя държавата е за спиране,вие за едни асансьори.............