67

Анонимен

преди 7 години

Животно, умствен инвалид.

66

Анонимен

преди 7 години

До ОсманлияВелика,богоизбрана,не стъпва между простосмъртните а сред богове ама като и праснат 100 кинта глоба за неправилно паркиране почва да *** като бездарна актриса-"коя била,детето и било болно,станало и лошо и отишла до тоалетната,бременна била" и тн ***. Честно да ти кажа щастлив съм че не мога да си позволя тоя ***.

65

Грухтос Бомбастични

преди 7 години

Ники не-му(тре)-се-сърдете

64

Провинция

преди 7 години

Имам предложение! Мястото за хора с увреждания е боядисано в синьо и има инвалидна количка. Мястото за такива като нея и други безмозъчни да е боядисано в л***няно кафяво и глава със зачертан празен, кух череп. Ама гримирайте черпа молА ви се, че без гримче за къде сме? А, да! И тези места да са с рамер на три паркоместа, че да могат да спират по хипотенузата на равнолицевите правоъгълни триъгълници, образуващи правоъгълника.

63

Kiko

преди 7 години

*** нагла ... !!!

62

Малко коте

преди 7 години

Да си *** е като да си умрял. На теб ти е все тая само на хората около теб им е тежко!

61

do 69

преди 7 години

Ей *** ще ти дам едно Руси долен комплексар я си пий хапчетата и се скфии в софиййската клоака.

60

Аман!

преди 7 години

Ний в Руси незнаем какво означава тази дума "плеймейтка". Ний тука в Руси им казваме по друг начин, щото обичаме да наричаме нещата с истинските им имена.

59

Стършел

преди 7 години

Така ще бъде докато не открият, как да имплантират мозък .... за сега само силикон.

58

Анонимен

преди 7 години

Инавалид е доколкото има нужда от присаждане (може и на силикон) в мозъка.

57

<html><body

преди 7 години

< Koe по мало умно тв журналистката с джипа , журналиста публикувал тези фекалиии или столичния кат дето спи , ако сме полит коректни всичките са ***.

56

Дедо Гого

преди 7 години

Разбира се, че е инвалид - интелектуален !

55

galya

преди 7 години

От траверса какво очаквате? Видно е, че е *** и невъзпитана. Аз се възмущавам пък на предаването, което води ... кой къде и с кого какво правил ... *** много важно, всеки си живее живота, но явно само това умее вече лелката. Кой иска да спи с травестит ... хляб явно няма вече и това и е прозвището на жълта клюкарка. Да спомена само, че не гледам предаването, но знам какъв му е сюжета.

54

До 50

преди 7 години

Има известна разлика между умен/глупав и хитър, която Вие едва ли можете да направите. Уверявам Ви, че зад всяко нейно прилично построено изречение стоят наети хора. Не е нужно да си особено умен, за да разчиташ на визията си и на това да спиш само с богаташчета. А колкото до наглостта й и нарцисизма-всички сме виждали нейни снмики преди операциите й, така че няма с какво толкова да се гордее. Всеки ден виждам толкова много момичета по улицата в пъти по-красиви от нея.

53

До 30

преди 7 години

Това са пълни глупости и го знаете много добре! Като толкова се е загрижила за скъпата си количка, да си наеме човек да й пазарува, или пък ще й стане нещо ако даде няколко си там лева ако леко я одраскат? Или пък великата драскотина на скъпоценната кола е по-важна от това, че някой може да има нуда от това място? И моят шеф има пари и скъпи коли, пък досега не се е случвало да спира на инвалидно място. Може би е до култура, възпитание, колко си нагъл и нарцистичен, мислейки си че си над другите

52

Анонимен

преди 7 години

Инвалид е разбира се! Мозъчен!

51

Анонимен

преди 7 години

Улична ***!Само тормоз за такива !

50

Анонимен

преди 7 години

А има още толкова свободни места, но това е елита ни с пари. Аз понеже съм със скромна кола и също толкова скромна да не кажа мизерни заплата, дори и не си помислим да спра на подобно място, та камоли да го направя, в тази връзка се вижда кой е елита и кой живее добре в България. Като спечелиш бързо пари и си повярваш много, пародира с простотията си, че се и гордеем дори и повтаряш постъпките си. Съдиш другите.

49

Попа

преди 7 години

ДА И ГО НАКАРАМ В ИНВАЛИДНИЯ *** НА ТОЯ ***!

48

Анонимен

преди 7 години

Да тя е инвалид, има ментални проблеми, за съжаление нелечими.