19

Анонимен

преди 7 години

До До 9го,яма част от по-възрастните жители могат само минавайки покрай някоя земя да ти кажат на кого е собственост, кои са му децата и т.н.--------------1992 г може и да е имало живи такива, но сега сме 2016, всички старци вече измреха.

18

Анонимен

преди 7 години

До Андрешко Тази община е много "известна". Изглежда, че основната задача на служителите е да те мотаят и отчаят и накрая откажат. Разтакаване на хората с години, докато се откажат от претенциите, нарочно вадене на имоти от регулация в нерегулация, уж връщане в реални граници и...схемата започва.

17

Гръдьо

преди 7 години

В Софийски градски съд има организирана група вещи лица-графолози, които срещу облага дават заключение, че Предварителен договор или Заведение, пълномощно изгождат от титуляра, а той идея си няма! Обърнете внимание на : Димитър Велчев-агент от ДС,Живко Палазов-подсъдим, Стефан Бенчев-пикаещо в храсти, Сашо Атанасов, и други блуждаещи електрони

16

Андрешко

преди 7 години

Много хора с пари се облажиха с недвижими имоти,защото политиците направиха един глупав закон,който допущаше да се доказват бивши земеделски земи с т.н."клетвени декларации", с които уж носели наказателна отговорност. Казвам уж,защото не съм чул да осъдят някого за фалшива клетвена декларация и няма да има осъден,защото трудно се доказва,че декларацията е фалшива.

15

melinda.faella

преди 7 години

ПИСНА МИ ОТ ДНИ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С ЛИЧНИТЕ ИСТОРИИ НА НЯКОЙ СИ! ИМА СЪДИИ АДВОКАТИ ОБРЪЩАЙТЕ СЕ КЪМ ТЯХ 1СТИГА ВСЕКИ ДЕН ! И АЗ НЕ МОГА ДА СИ ВЛЕЗА В ИМОТА 5 ГОДИНИ И СЕГА В ТЕЛЕВИЗИЯТА ЛИ ДА ТИЧАМ! *** И НА ЖУРНАЛИСТИТЕ КЛЮКАРИ, МНОГО МИ ПУКА ЗА НЯКОЙ СИ!

14

До 9

преди 7 години

Защото тук ако не се разшумиш, нещата ще си останат скрити-покрити. Както е написано малко по-долу за някаква друга измама-явно там хората не са вдигнали достатъчно шум все още.На такива места хората сме по-обединени и може би така е редно. Да не говорим, че го,яма част от по-възрастните жители могат само минавайки покрай някоя земя да ти кажат на кого е собственост, кои са му децата и т.н. Така че тук ще се пазим един друг и няма да позволим да заграбват земите!

13

ВСЕ ОЩЕ БЪЛГАРИН

преди 7 години

За имотната измама на Симеоновско шосе никой не пише защото има замесени нотариус съдия по вписванията и други хора от кадастъра и общината който се знаят но ги крием .БНТ 03.07.2016 г. Дайте път на измамниците и корумпираните държавни служители и тяхната безнаказаност.Всички институции спят и се крият.

12

vlady

преди 7 години

За случая следва да бъде сезиран архиерея на арменската епархия архимандрит Исахак Похосян.

11

Анонимен

преди 7 години

Какво излиза? Където и да разровиш корупция, измами. Законите у нас затова ли са, да не се спазват от престъпните елементи и от овластените, и да унищожават слабите и беззащитните, очакващи напразно справедливост. Какво е направено след сигналите на местните хора още през 2012г ? Толкова ли е трудно да се разследва докъде са стигнали, кой ги е спрял? В римското право се казва- който има изгода. Ами хайде разровете кой е имал изгода!

10

Анонимен

преди 7 години

Некви мутри заплашват обикновени хора и им вземат имотите.Може би им продават и застраховки-ако не искат почват да им се случват нещастия.Луна изкара нова песен.Дали не сме 1993 година ?

9

Анонимен

преди 7 години

Защо тук в България всичко превръщаме в голям проблем? Ако има злоупотреби и измами, след установявянето им - бързо съдебно производство и много строги присъди, на всички нива, особено за длъжност ните лица, на които се плаща за да защитават интересите на обществото, а не на престъпниците.85475

8

Схемата е дебела,

преди 7 години

се вижда от статията... Факт, е че администрацията не се страхува от наказания!!! Значи са необходими законови промени, които да наказват държавни служители за подобни измами! Адвокатите...., хм вдигнаха им заплатите, онзи ден си вдигнаха и тарифите... Някой получавал ли е документ, като е наел адвокат колко пари е платил за услугите???!!!

7

Анонимен

преди 7 години

В америка знаете ли защо все още всеки има право на оръжие - защото хората са разбрали, че за да има истинска демокрация трябва народа да е въоръжен. Някой ако им погази конституционните права могат да го гръмнат. В българия пращат корави момчета да се плашат. Ако знаеха че отиват да плашат човек с пистолет в джоба дали щяха да са толкова смели. За куршумите няма значение колко мускули имаш.

6

Георги

преди 7 години

Шефа на поземлената комисия е замесен. Решил е да бъде "тарикат" и да прави далавери. Да го пратят в затвора за 1-2 години. После е ясно че на такъв пост няма да стъпи ама поне да е за назидание на другите. Такива хора трябва буквално да ги смачква закона.

5

?!

преди 7 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

4

реститут

преди 7 години

Реституцията на земеделска земя приключи - за кандидатстване за признаване, през 2007 г.Как тогава службата по земеделие да е невинна, абсурд.Навързани са като свински черва - всеки на поста си - схема за далавери, носещи кинти.

3

Анонимен

преди 7 години

демокрация=бандитизъм

2

zdr

преди 7 години

Ще се саморазследват!!!

1

Анонимен

преди 7 години

голем смех!