21

Анонимен

преди 7 години

твърде удобно

20

бай иван

преди 7 години

все си мечтая един такъв да влезе у нашия парламент опасан с бомби, да се издере там каквото си крещят и ... да дръпне шнура !толкова бежанци минават през тая държава, няма ли някой да се обърка да мине през жълтите павета най-накрая бе ?!

19

Анонимен

преди 7 години

Как така ще се беси? Много нетрадиционно. Обикновено се самовривяват.

18

Ханко Брат - квартал

преди 7 години

Една добра вест. Мястото на маймуните е по дърветата. И добре че милиционерите си поспиват сладко на дежурсво.

17

Дидо

преди 7 години

до Анонимен 10Това, че в Бг на летищата няма проверка при влизане в самата сграда, не означава,че навсякъде е така...

16

Анонимен

преди 7 години

Най-кървавата година от страна на терористични атентати е 2016 г.!30 във Франция и 32 в Белгия.Това прави 162.само онзи ненормалник немския пилот на еарбъса уби 168 човека а досега по пътищата на Европа са Загинали 18 хил човека.Това да се дава гласност на терористичните атентати едва ли е случайно.Просто камери на всеки ъгъл, блок,магазин и т.н.Тотален Биг Брадър който все повече ще се усъвършенства .Ето това е значението на троризма.Милиарди за следене на хората,контрол кой с какво се занимава

15

#Cerablus

преди 7 години

Ал Бакр бе задържан в понеделник, след като сирийски бежанци го завързаха в апартамента си в Лайпциг и се свързаха с полицията.---------------------------ето това бе най важното в статията... начи има свестни ора и между бежанците

14

Анонимен

преди 7 години

"който си няма и представа от летището във Берлин и как се охранява, колко цивилни агенти се разхождат"Там е работата, че въобще не се охраняват в този смисъл. Всеки може да влезе в летище или гара и да се взриви там. Проверки има чак при качване на самолета. Разкрит е, защото е бил следен предварително.

13

Анонимен

преди 7 години

"ни обясняваха как всеки един от извършителите е с ментални проблеми."---Психопатията е ментален проблем, въпреки че не се признава като здравословен проблем. Де факто радикалния Ислям стана глобална идеология на всякакви психопати.

12

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 10Кой знае какви мръсни тайни е щял да избълва и са го самоубили руснаците са го самоубили

11

Анонимен

преди 7 години

"...Сирийците били образовани и хубави хора, които просто бягат от войната.." Дали!? Същата мързелива из..мет. Историята го е доказвала и ще продължава да го прави, на едно място не може да живее европейската цивилизация и арабско-африканския свят. До като това не стане ясно на всички власт имащи, ще живеем в страх от терор, ще издържаме милиони безделници и ще затъваме все повече в блатото на "толерантната" пасивна политика.

10

ПЪЛЕН СМЯХ

преди 7 години

Тия немците направи сцепиха мрака! Надминаха Гьобелс 1000 пъти! Няма такава пропаганда братче! Пълен цирк! След 4-5 атентата в Германия, ни обясняваха как всеки един от извършителите е с ментални проблеми. В Германия няма радикалисти, няма и ислямски терористи.Бежанците са херувимчета! Ако някой иска да прави атентат, ще да е, защото психически е настабилен. Сега надминаха всичко обаче, след като се оказа, че "бежанците са вече спасителите на Германия" и те еднолично връзват и борят терористите!

9

Анонимен

преди 7 години

Кой знае какви мръсни тайни е щял да избълва и са го самоубили

8

Див Петел

преди 7 години

Ако го бяха вързали със свински опашки нямаше да успее да се измъкне.

7

tih velikan 681

преди 7 години

Stimuliraneto moje da ne e s pari,a suobrazno reda i zakona za podavane na dokumenti za statut,da se preidvijat mnogo po burzo daje svetkavichno,sled topeneto na potencialen agresor.V tehnite sredi na bejancite shte se razchue mulnienosno i shte posledvat primera za topvane hlyaba v salatata.

6

tih velikan 681

преди 7 години

Zabelejete,ako ne sa go bili vurzali samite siriici i predali na kukite,nikoga nyamashe da razberat che e zlodei,osven sled zamislenie akt.Ako se stimulirat tezi bejanci,koito predadat agresor,tova e nai dobrata strategiya za sigurnost,zashtoto te gi poznavat i razpoznavat po lesno.

5

спонсор на МВР

преди 7 години

Тотален провал на всички немски служби и на немската полиция! Ако щат да назначат още 100 хиляди полицаи, психолози и познавачи на исляма, резултати няма да има! Ако ще, шефа на света, Обамата, да подслушва още 4 милиарда телефона, барабар с този на баба Ангела, кошмарът от терористичната заплаха ще си остане! Защото службите и администраторите в германското правителство, нямат и нула понятие, какво изобщо става. Нямат нито идея, нито план, нито концепция, нито визия!

4

шпиигел он лайнатаси

преди 7 години

Това е немски патент още от времето на Баадер-Майнхоф.

3

Анонимен

преди 7 години

"Сайтът "Шпигел онлайн" съобщи, че Ал Бакр е бил под постоянно наблюдение в ареста в Лайпциг, тъй като е представлявал висок риск от самоубийство. Засега не е ясно как е успял да се самоубие."Добре, че е решил да не избяга, че като гледам какво наблюдение е било...

2

Луд

преди 7 години

Браво, все така да се случва. Сега по немски пример и у нас да се въведе.