57

Ку-Ку

преди 7 години

Няма смисъл да коментирам статията. Тя си е да плаши стадото краво-зомбита, за да поискат от представителите си в конгреса(или поне да не протестират заради) да отпускат повече пари за NASA и военните, които ония ще похарчат главно по посока но собствените си банкови сметки, но уж за справяне с "проблема".

56

Анонимен

преди 7 години

Еxpress.co.uk e един жълт ***. Още малко с "Жълт Труд" и "Нощен Папарак" няма ли да ни занимавате?

55

Анонимен

преди 7 години

ДЕНЯТ идва, нема да се коркате.Изхода е само един и минава през тръбата на ***.Само едно ме притеснява.Защо му беше на Боко да краде толкова много пари??На оня свят ли ще ги носи..........?

54

Анонимен

преди 7 години

Чакайте малко, какъв е проблемът?Първо, съмнявам се това да е вярно. Мисля, че ни отклоняват вниманието. Забелязал съм, че когато те карат да "зяпаш небето", обикновено искат да ти отклонят вниманието.Втори, дори и да е истина, какво??? Ще си навлязат в атмосферата, ще си изгорят, а ние ще наблюдаваме красив метеоритен дъжд.Изобщо, ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ ни занимавате с глупости и ни отклонявате вниманието??????????

53

Анонимен

преди 7 години

Русофилите ни не могат да разберат, че ако наистина голям метор удари САЩ както си мечтаете в морките си сънища, цял свят ще страда. Не от липсата на САЩ, а от последиците от удара.

52

Анонимен

преди 7 години

До 62Е по-глупав коментар не бях чел днес. Браво.

51

Анонимен

преди 7 години

НАСА нали се правят на голямата работа и отричат съществуването на извънземни, летящи чинии, отминал живот на Марс... е, сега да се свържат с тях и да ги помолят за помощ.

50

Анонимен

преди 7 години

До 60Последния падна в Русия преди няколко години , що така?

49

Анонимен

преди 7 години

на бас че ще паднат право в сащ. господ ги праща да накажат световния бандит

48

Анонимен

преди 7 години

Няма да се паникьосвате. Това което ще се случи не е случайно. Нищо случайно не се случва нито на земята нито във вселената. Всичко отдавна е предначертано и когато му дойде времето ще се изпълни. Нима си мислите че случайно само на земята има живот а на другите планети около нас няма? Не е случайно. Защото ако имаше живот щеше да има междузвездни войни. Краварите първи щяха да тръгнат да завладяват други светове и планети. Сега видяха дебелият и търсят помощ! Помощ ли? Няма помощ! Краят идва!

47

Анонимен

преди 7 години

До Откровение, гл. 8Ма фанат за тръбата и да тръбят колкото искат.

46

Ристо

преди 7 години

До Откровение, гл. 8Томасе, давай по-бърже с тръбите за Антихриста, че ще изтървеш парада, а аудиторията ще защъка под чаршафите на байбрадъра

45

Анонимен

преди 7 години

"5. Ангелът взе кадилницата, напълни я с огън от жертвеника и я хвърли на земята; тогава се появиха гласове, гръмотевици, светкавици и трус."А пък нас ни лъжат, че било статично електричество в горните словете на атмосферата... пфф

44

Анонимен

преди 7 години

До 21 векТе и Русия имат космическа програма ама са заето с Такси услуги на САЩ иначе ще умрат гладни.

43

Анонимен

преди 7 години

До Откровение, гл. 8те така правя и аз. Паля камината и един ангел хваща 'тръбата'. После има взрив, викове, крясъци и хепи енд.

42

555

преди 7 години

Е па немат ли телефона на дедо Брус Уилис,той ги знае тез работи...

41

Анонимен

преди 7 години

До Откровение, гл. 8Хапчетата и обратно в леглото.

40

Откровение, гл. 8

преди 7 години

5. Ангелът взе кадилницата, напълни я с огън от жертвеника и я хвърли на земята; тогава се появиха гласове, гръмотевици, светкавици и трус.6. И седемте Ангели, които държаха седемте тръби, се приготвиха да затръбят.

39

Анонимен

преди 7 години

Добре ни дошли :)

38

21 век

преди 7 години

До Реалисти Китай имат космическа програма, но са ангажирани с плаващите острови за превземане на морски пътища и нефтени находища. накрая като нищо току "тъмна" Индия спаси заетото да се трови и отстрелва идеологично-религиозно човечество, или, де да знаеш - може Третият Ким да изстреля някой от министрите си с източеното миналата година гориво когато кацнаха на Слънцето, за да спре нибириту.