41

Анонимен

преди 7 години

НА КАКВО ОСНОВАНИЕ ТОЗИ ЕДНОМЕСЕЧЕН ОТПУСК Е ПЛАТЕН?

40

Анонимен

преди 7 години

ЕДИН ОТ ВЪПРОСИТЕ НА РЕФЕРЕНДУМА Е : искате ли субсидията на партиите да се намали от 11 на 1 лев на глас.АКО ИСКАТЕ - ВЪРВЕТЕ И УЧАСТВАЙТЕ В РЕФЕРЕНДУМААКО НЕ УЧАСТВАТЕ, ЗНАЧИ ИСКАТЕ ДА ВЗЕМАТ ПО 11 ЛВ. НА ГЛАС, А НЕ ПО 1.

39

БАБА КУНА

преди 7 години

ВЯРВАМ ЧЕ ВЕЧЕ ВСИКИ ХОРА СЕ УБЕДИХА, ЧЕ ГЕРБ СА АБСОЛЮТНИ МЪРЗЕЛИВЦИ И САМО СЕ ОСЛУШВАТ, КРАДАТ И СИ ИЗМИСЛЯТ ВСЯКАКВИ ПОВОДИ ДА СЕ РАЗМОТАВАТ. ВАКАНЦИЯТА ИМ Е НЕОБХОДИМА ЗА НАГЛАСА НА ФАЛШИФИКАЦИЯТА НА ИЗБОРИТЕ ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА ЦВЕТАНОВ, КОЙТО АКО ИМАШЕ НОРМАЛНА СЪДЕБНА СИСТЕМА В БЪЛГАРИЯ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА ТЪРКА ЗАТВОРНИЧЕСКИТЕ НАРОВЕ. БОРИСОВ ПРОСТО ГО ПОЛЗВА ЗА МРЪСНАТА РАБОТА В ПОЛИТИКАТА НА ГЕРБ.

38

Анонимен

преди 7 години

ХВАЛА ! ...........***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

37

Хахахаха

преди 7 години

Каква стана тя? ПатрЕотите и атакистите първа патерица на герб? Ашкулсун! Хайде, всички идЕоти, заедно си гласувайте за "националистите"... явно ви харесва да ви го таковат....

36

Анонимен

преди 7 години

Хе, хе! Сидер е слуга. И началото беше циркът миналата година по време на изборите...

35

Анонимен

преди 7 години

Народееее събуди сеееее калпазани долни еии че не съм в софия черен ще ви направя животеца хубав време време е за нещо по мошно от протести

34

Христо

преди 7 години

Ами то ваканцията им е нормалното състояние на мръсните и жалки храненици от НС....Но нали ние си ги избираме,та ще си ги хрантутим 240-то долни мижитурки....БОГ да пази България,защото няма кой друг!!!!

33

Анонимен

преди 7 години

ВСИЧКИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ СТЕ КРЪВОПИЙЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ! БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ. ПРОСТО СЕ РЕДУВАТЕ ,НО ВЪВ ВСИЧКИ ПАРТИИ ПРИСЪСТВАТ НАГЛИТЕ КОМУНИСТИ ,КОИТО СЕ ПРЪСНАХА ПО ВСИЧКИ ПАРТИИ И ПРЪСНАХА ЗАРАЗАТА НА ДАЛАВЕРАТА !МИСЛЯ ЧЕ ПОЛИТИЧЕСКАТА КЛАСА НИ ТИКА КЪМ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ,ЗАЩОТО ТОВА КОЕТО ЕЖЕДНЕВНО НИ СЕРВИРАТ НЕ СЕ ТЪРПИ !

32

Анонимен

преди 7 години

един от коментиращите е много прав изгониха младите и и нтелигентни българи и на тяхно място искат да сложат тъи наречените бежанци с това продажно правителство начело с тиквата БЪЛГАРИЯ малко по малко губи индентичноста си и не е близък момента когато меркантилните депутати ще гласуват всички за поради създалата се ситуация държавата ни вече да се казва ***

31

Анонимен

преди 7 години

Сега другарите има да се чудят къде да показват простотиите си!

30

Анонимен

преди 7 години

Ако не се върнете ше е супер!

29

Анонимен

преди 7 години

До 33, като си толкова загрижен, пък и личи-умен, защо не попиташ първо защо седесарски, бесепарски и герберски правителства докараха българите да са най-най-бедните хора в Европа??? Това ли ти е болката-Сидеров!!!

28

Анонимен

преди 7 години

нищо ново под слънцето.те и без това не служат за нищо ,нека се спестят малко пари

27

Българка

преди 7 години

Бихте ли ми казали думата "ваканцуване" от кога е в официалния български речник ? Разни елементарни политици си измислят разни думи и журналистите ги повтарят като папагали.

26

Анонимен

преди 7 години

Не съм изненадан ни най-малко за Сидеров. Има толкова належащи проблеми в България, като например насилственото (без да се употребява груба сила, разбира се) настаняване на араби в българските общини, а през това време телевизия Алфа обсъждаха надлъж и нашир турските новини по телевизията майка! Не мисля, че този проблем в момента е толкова важен.

25

РАБОТНИК

преди 7 години

А, СЛИВАНЕТО НА ПОЧИВНИТЕ С ПРАЗНИЧНИТЕ ДНИ ИМ ПРЕЧИ... СЕГА НАС (КАТО РАБОТОДАТЕЛИ НА ДЕПУТАТИТЕ) НЯКОЙ ПИТА ЛИ НИ - РАЗРЕШАВАМЕ ЛИ ИМ ДА "ВАКАНЦУВАТ" ???

24

Тончо

преди 7 години

АТАКА обслужи ГЕРБ. ГЕРБ нямат интерес да работи народното събрание до изборите, за да се атакуват от парламентарната трибина. Волен, който е абсолютно купен изпълни мисията си! Вече не приличаме на държава, а на пълен фарс. Все едно сме Афганистан и вместо демокрация имаме някакъв монарх. Не случайно сега искат да дават лични карти за българско гражданство на всеки мигрант. Защо го правят ли, защото могат. Вие баламите гледайте интервюта и им слушайте пропагандата. Европейско бъдеще=унищожение!

23

Анонимен

преди 7 години

Не очаквах такова предложение от "АТАКА"!

22

ОСТАВКА!!!

преди 7 години

ОСТАВКА!!!! За "работа" в комисиите ще си взимат ДЕБЕЛИТЕ заплати!! Хрантутници ниедни. Готвят се да носят чувалите на изборите, ама тоя път анкетите по онлайн-форумите показват кой ще е новия президент!!!