6

Анонимен

преди 7 години

До ВинетуА ти, къде завърши специална школа? В Подмосковието ли? А може би на секретен обект в Сибир. Затова ти са познати землянките. А пък що да не си от репресираните? Че и те като АБФК - тата ще продължавате да никнете и да искате почит и облаги.

5

Анонимен

преди 7 години

Писнаха ни, отвратиха ни, noвръща ни се от неистовата им борба за креслата. Гнусни са с "надпреварата", с "борбата", това конни състезания ли са, полудели са за власт, че властта им носи неограничени възможности за печалби, за корупция, за грабеж. То не бяха конкурси с един кандидат, то не бяха печеливши оферти, то не бяха консултации, лекции и преподаване, то не бяха експертизи, то не бяха чудесии и всичкото, дори и най-малкото, поне над 1000 лв до милиони. А ние им придаваме законност и ореол

4

Анонимен

преди 7 години

Човекът е възникнал от *** в резултат на осъзнато влагане на труд-физически и умствен- и чувство за отговорност.От малките човечета-децата на номенклатурните човеци- възникват расови маймуни в резултат на осъзнато влагане на мързел- умствен и физически и чувства за безотговорност и ненаказаност!А борбата с маймуните и маймунджилъците им не може да се води с приказки!Правилния подход към проблема е :"На война- като на война,с маймуните - по маймунски"...Банана- и хайде на демокрация!

3

Анонимен

преди 7 години

Сигурно в момента се печатат фалшивите бюлетини в полза на герб.

2

д

преди 7 години

Политолозите - най -гнусната част от обществото .

1

Анонимен

преди 7 години

Гледаме ли предизборна "маймуниада"?........................а трябва ли? нали сме ги гледали с години във властта?