76

ЗАЩО

преди 7 години

Защо се разводняват нещата ?Този Дъртак трябваше да бъде посечен на Улицата от Бащата на Детето .Днес вече е късно , времето лекува и уморява .

75

Анонимен

преди 7 години

защо му завиждате чикид....

74

Анонимен

преди 7 години

Водка си поискала ... а онова ти нещо в нея поиска ли го, дърти перверзнико?!?!?

73

Анонимен

преди 7 години

Вие вищо не панимаете! Девойката е била активистка на БСП, комсомолка.Не е престъпление да се сношава с членове на споменатата партия, дори е желателно.Добро впечатление ми прави и че пие водка, а не *** напитки (уиски).Да живеят Путин и Мадуро!

72

st.anger

преди 7 години

стига глупости. всеки истински мъж знае, че ако допусне дамата до него да се напие като талпа остава само едно: да я изпрати до дома и. така че без повече шикалкавене тоя гнусор да влиза в затвора.там ще му е екстра.

71

НК на БГ

преди 7 години

при ромите в затвора

70

НК на БГ

преди 7 години

Да му дадат минимума 2 години!Следващият Русофил когато изнасили българка да си знае какво го чака при *** в затвора 2 години.

69

Невинен

преди 7 години

Тоя е невинен Педофил

68

НК на БГ

преди 7 години

До политическа партия "Русофили" Наказателен Кодекс на бг Чл. 152. ал. (1) Който се съвъкупи с лице от женски пол: т. 3 в безпомощно състояние, се наказва за изнасилване с лишаване от свобода от две до осем години.

67

Теди

преди 7 години

Тя малката Ирена ,че е виновна е вярно -Направо си е викала; Ела Вълчо изяж ме...а дъртият коч да не е налитал на 16 годишна. И двамата са виновни- сами са си го направили

66

Анонимен

преди 7 години

от алчността и простотията на родителите, цяла България разбра що за стока е щерката - леко и глупаво момиче.

65

До 88

преди 7 години

Нито е малолетна, нито е педофил заради тази Ирена, която не е малолетна. И трябва да питаш какво търси тя в хотелската му стая.

64

Анонимен

преди 7 години

Майката е било с години любовница на Евстатиеви го използвала за пари и придобивки.Дъщерята същата използвачка.Искала да я уреди студентка, пила с него, направила си кефаи понеже била пияна се ядосала за него и го обвинява за всички нейни несполукиЦялото семейство са - използвачи и глупави

63

Факт

преди 7 години

Още от самото начало за непредубедените беше ясно, че няма никакво изнасилване, но тогава такива мнения се триеха, вкл. и тук. Истината малко по малко излиза наяве и сега какво може да очакваме? Първо, би трябвало да осъдят родителите и тази Ирина за набедяване и лъжесвидетелстване. Второ, ако Евстатиев си потърси правата, ще трябва да му се плати доста солидна сума за незаконното му задържане. Трето, родителите на Ирина за цял живот й лепнаха петното, че е леко момиче.

62

Анонимен

преди 7 години

До ВербовчикОбщото нещо се казва "морал", другарю!Явно на лицето му липсва такова!Прочети още на: dnes.bg/stranata/2016/10/12/evstatiev-syjaliava-izviniava-se-irena-obache-sama-si-iskala-vodka.318378#comment-newest-------------------за морал бивши комунисти, понастоящем първи соросо ***, по добре да не говорят.

61

Анонимен

преди 7 години

То, разбирам, някой швед да я беше завлякъл в храстите, пребил и изнасилил, да се пенявите, ама точно щото не е, а явно състоятелен човек, и е станало доброволно, за това е и цялата врява.Ако беше швед, щеше да има само кратка дописка с инициалите, нито пък родителите щяха да дават интервюта и да правят циркове.

60

Анонимен

преди 7 години

Защо не го осъдят за това че е дал алкохол на лице ненавършило 18 години - за това се полага глоба, и да го пусат. Защо го държат в ареста. Иначе стана ясно, че момето нито е било девствено, а освено това и често си е попийвало за което има свидетелеи и само се е качило в стаята му.

59

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 75Всеки е невинен до доказване на противното.

58

Анонимен

преди 7 години

До ВербовчикКакво се полага спроред наказателния кодекс за неморално поведение. Момата ще я съдят ли, защото често си е попийвала и сама се качила в стаята му да се натискат, а това едва ли може да се нарече морално.

57

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКак може през 2016 да се оправдава изнасилване по каквито и да е причини?Къде се е случило това? Кой са изнасилили?