11

Анонимен

преди 7 години

Аз съм с iphon 5s отскоро бях консервативен и скоро андроид НЕ мерси

10

Runners

преди 7 години

Аз пък ползвам Wiko Rainbow Lite.Нито бъгва,нито нищо.Въпрос на късмет.За 1500 лв цели 7 мога да си купя.Има добри попадения и сред недотам известни марки.

9

Анонимен

преди 7 години

Ползвам Samsung S6 Edge и съм супер доволен !Това е най-хубавия телефон който някога съм имал.

8

Анонимен

преди 7 години

До Киро - ами просто 'ябълката' ги покрива по добре от тези проблемите си. Погледни в нета и ще видиш. Например - iPhone bursts into flames, sending the owner to the ER

7

До 7

преди 7 години

Не си прав. Нокиа не произвеждаха смартфони. Имам работещ смартфон купен преди 4 години, един друг около мен е от преди 6 години. Въпрос на избор на фирма и телефон. За сегашните нищо не може да се твърди - трябва да минат тези три години, за да се разбере кое как е.

6

nekoj

преди 7 години

Реално погледнато - 8% спад след такова изтегляне на проблемни устройства е нищо (забравяме за момент т.н. пазарна капитализация). Много други фирми са получавали спад 25- дори 50%. Което означава че пазара все пак вярва в тях.

5

до човешката алчност

преди 7 години

кое му струва 1500 лева? ми това, че тези които мислят като тебе просто не са му таргет клиентите. нищо лично или обидно. ако нещо се харчи на цената на която е- значи цената е добра.

4

Анонимен

преди 7 години

Самсунг отдавна не са това което бяха. След година чакайте удар от Майкрософт, компания като тях може да поддържа система, която е губеща години наред, и накрая да я изкара отново отгоре, компания като Майкрософт може да прави каквото си иска. Гледайте как се отива от 1% пазарен дял на 30% за една година. Coming soon.

3

АНТИ

преди 7 години

Китайците ще им подлеят вода на южнокорейците.

2

Анонимен

преди 7 години

От вчера досега ни съобщавате за трети път

1

Анонимен

преди 7 години

Обаче за сметка на това нахапаната ябълка бележи ръст от 2%. Ето кой е виновника за проблемите на корейците. Нещастието на едни е щастие за други.