8

Анонимен

преди 7 години

Прекомерната суета е голям недостатък. Прекалените релефи нито при жените, нито при мъжете са супер, както се изразявате. Друг е въпросът, че всички израстъци правят впечатление.

7

ss

преди 7 години

другото няма да коментирам ама като се нашарят с тез татуировки като кьоворчитата де висят по стената в пищника на баба насело....

6

Анонимен

преди 7 години

Егати скучния живот дето го има тоя :)Всичко да е подчинено на това кво му е тялото.И какво яде през цялото време - гадни безвкусни, но според някои хора задравословни храни... ми добре, ама нека не ни го хвалят такъв. Щото живота е много пъстър и трябва да се живее.Чувствал се страхотно на 31... ами нормалноне бе, млад и здрав как да се чувстваш ?!Този е болен в главата.

5

Анонимен

преди 7 години

Става само от кръста нагоре. При това, ако му метнеш една кърпа и на лицето.

4

Темида

преди 7 години

Пробвах го това с фитнеса...не става много тежат тежестите и се уморявам.А за храненето и аз така без никаква захар в храните. Примерно МенюСодени питки (без захар), Свински котлет, джумерки, сланина с червен пипер с една чаша вода (малка все пак се ограничаваме)

3

BURZUM

преди 7 години

Верно е пробвайте със суперсерии от набирания и лицеви опори ...нищо друго не ви трябва...и това 1-2 пъти седмично с различен хват .....клоуните смятат че вземам стероиди...

2

ист

преди 7 години

Рачков е по рунтав под мишците.

1

Анонимен

преди 7 години

Сега тyлyпитe, дето нямат желание да се помръднат от дивана веднага ще кажат, че се тъпчел със стероиди. Завистта е лошо нещо.