18

ох кеф

преди 7 години

в турската баня голям майтап

17

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 4Гърция е натовска държава с руски оръжия.

16

Кой ли не

преди 7 години

Който е прецакал Путин - с всеки се е сприятелил. Виж Обама се държеше внимателно и отношенията не са добри.Така че - изводът е - жените уважават е.ачите...

15

Анонимен

преди 7 години

Врътнали са си по 1 дудук, по азиатски. Боко им е полял с ибрика след това, да си замият срамотиите.

14

Атлас

преди 7 години

Кой сега от нашите пар.цали ще подаде оставка..........загуби за много-милиарди.......ПЛАЩАЙТЕ СЕГА ваща ***.***

13

Кривопотоков

преди 7 години

Путин звъни в Газпром:- Газопровода прокаран ли е?- Готов е.- Газта тръгна ли?- Газта още не е тръгнала, но турците пропълзяха с плакати "обичам Ердо".

12

Анонимен

преди 7 години

Русия и турция могат да правят само войни.Никакви потоци, патоци няма да правят.От туй е*ане дете няма да излезе.

11

Анонимен

преди 7 години

И кои са тези евтини енергийни източници?

10

ко? не!

преди 7 години

България има свръхпроизводство на ток, не и се налага да купува от никого. А при това бълзо развитие на технологиите такива мегаломански проекти са безумие. Ще построят потока за 20 години, а дотогава може да има по-евтини енергиини източници.

9

Дедовия

преди 7 години

турския поток ще го изградят след 4016 г. И ще пренася свинска мас за износ.Преди него ще бъде готов Южен Поток, през България, искат или не искат.

8

Анонимен

преди 7 години

Кьорфишеци за лаладжиите, да могат да клявкат.Когат този поток го изградят и почне да пренася нещо, тогава ще се броят пилците.България е на уникално място и никой няма как да я заобиколи. Всичко в света се движи по НАЙ-КРАТКИЯ път. А най-краткият път е бил, е и си остава ПРЕЗ България.Точка

7

Путьо

преди 7 години

Хахсахахах сложил му го султана на джуджето затоплен му го е нанодил. Свали му самолета, накара го да свали санкциите а сега да дойде на крака да му се дупи и моли да пусне газчицата за Европа :D :D Евала Ердогане!!!!

6

до 4

преди 7 години

Ако си дадеш труд да са поразровиш,ще разбереш че и Гърция е НАТО-вска държава,но купува и руско оръжие!Хората гледат съотношение цена-качество и действат според собствените си интереси!

5

КокоБоко

преди 7 години

Направо четвъртит ни го сложиха.Нашите политици стават само за украса на стълбовете.

4

jo1

преди 7 години

Е това е работа, сваляш руски самолет Путин тича при теб и получаваш отстъпки за газ.

3

Анонимен

преди 7 години

Другари путинофили, информирайте се дали султана е продал земята под тръбата на джуджето. Дълбоко се съмнявам!

2

Krom

преди 7 години

И това което не казва "Ню Йорк Таймс" - когато тръбата не минава през България, а през Турция, тя е "добра" и "демократична" тръба. Но през България и "лоша" и "тиранична" тръба. Бог да прости глупаците, управлявани от послушно и вярно на Задокеанските Юдо Господари управление. Не, че ако бяхме построили тръбата щяхме да видим хаир. Тогава дърти червени урунгели като Р.Овчаров, щяха да дерат и лапат като дерибеи. Разбирате ли къде живеете?

1

Анонимен

преди 7 години

България всичко хубаво я заобикаля. Единствено мигрантите не. Външната ни политика е толкова некадърна, че да бяхме обявили война на Русия и САЩ едновременно последствията щяха да са по-малки. Това е все едно да се опиташ да се удавиш в чаша с вода. Е, *** успя! Първи в света е!