204

Крум

преди 7 години

България е слаба страна и не може да се меси категорично на глобалната сцена но има едно нещо което се нарича защита на националния интерес.Вярно като си слаб няма да можеш всеки път да го защитиш на 100% но народа остава с впечатлението, че никога не е защитен. Сега освен да пием по една студена вода май друго не ни остава.То държавата така и така почти няма приходи от производство защо да ни плащат и за транзит нали имаме данъци!Няма такова нещо като добър данък. У. Чърчил

203

знаещ

преди 7 години

Всъщност Ердоган изклати Путин. Нас това не ни бърка.Нашия национален интерес са газовите интерконектори.

202

Анонимен

преди 7 години

Радвайте се путинофили, патока идва...ама друг път !

201

Село па село ....

преди 7 години

Бат Бойко звъни на Путин и казва ,дай да строим Южен поток ,а Путин му отговаря ,а ти пита ли чичко Байден , на който сина му участва в привитизацията на газотърбите в Украйна- за разрешение ,ама НЕ ,Е ,когато се осмелиш да питаш и получиш разрешение и от бАЙДЕН И от Брюксел също ,НО ЮРЕДИЧЕСКИ ОБсновано ,ТО ще разговаряма .ДАсвидания Бойко . (нещо от този род се провел телефонен разговор между Бойко и Путин .САЩ не искат да губят загуби от приватизацията на украйнските търби , но ние-да .

200

Стамат

преди 7 години

ЕС вече е на колене пред Русия и Турция ;-)

199

pradlio

преди 7 години

До ognyanzZA TRABITE NE SE TREVIGI TE I ZA SKRAB STAVAT...TEZI DETO IMAT GAS SE PRITESNIAVAT OT NOVITE TEHNOLOGII CHE SHTE IM PREKASNE KRANCHETO....EVRORA SE RAZVIVA MNODO YSPESHNO I TE SA STRESIRANI OT TOZI FAKT.................

198

Анонимен

преди 7 години

Бая боб и ряпа ще трябва да изядат Тиквата ,чичо Цецка Цачева и Гърбавите дакато напълнят ,,хъба ,,. Като добавка за повече и по -силен газ ,задължително и яйца.

197

WC

преди 7 години

MNOGO ANYSI OTVORENI ZA GAS .....TRABI SHTE PRONIKVAT NAVSIAKADE.

196

Анонимен

преди 7 години

Тотален провал на един некадърник с психически отклонения и Комунистическото котило Герб . От три енергиини проекта затриха и трите .Нацианолно предателство .

195

Анонимен

преди 7 години

До мазепа19 -20 -30-дрънканици . Важното е че това е поредният ,,провал,, на Тиквата и България ,централна Балканска държава вече е периферна на периферните ни съседи . Айде сега бягайте да пърдите в ,,Хъб,,а на Комуниста от Банкя ,белким се понапълни с газ!

194

Анонимен

преди 7 години

До до Герчо с табуреткаА Тиквата в момента е в ролята на момата .Всички са отзад .

193

Анонимен

преди 7 години

До до Герчо с табуретка Ей сега Тиквата и Гърбавите като се разпърдят в ,,хъб ,,Балкан ,ще го напълнят . То друго не остана . И плямпането им отиде ,та се невиде .

192

Анонимен

преди 7 години

Най-лесния, евтин, и бърз начин за отпор на руския газов терор са интерконекторните връзки.На там бяха фокусирани и усилията на Трайков, което му изяде главата.В седмицата на Катарската "панаирджийска" среща, в Турция трябваше да се подпише за газов интерконектор. За да не се случи нищо,московското *** Борисов го уволни, отиде лично на вече уговорената среща, но нищо конкретно не се подписа, под предлог,че сме нямали в момента енергиен министър.И Борисов пусна лакърдията за плаж, джапанки итн

191

до Герчо с табуретка

преди 7 години

Путин наистина е божествен, само газовете които отделя ежедневно ще са достатъчни за втората тръба!

190

мазепа

преди 7 години

До АнонименКапацитетът на двете тръби е по 16 млрд. м3. Консумацията на газ в Турция в момента е 29млрд. м3, ''Син поток'' (сегашната тръба по дъното на морето) е 6 млрд. м3. Към 2050г. турската консумация се очаква до 60млрд. м3. Капацитетът на украинските тръби е 90 млрд. м3. Тоест ако Русия иска да задоволи изцяло Турция с газ, още дълго ще плаща на Украйна.

189

хохолите капут

преди 7 години

До мазепакупи американски газ

188

ognyanz

преди 7 години

Русия беше готова да плати изцяло строителството на Южен поток, но нашите гербаджии и пишман-реформатори решиха, че по-добре ще защитят нашите и чуждите интереси, като провалят проекта. Сега да ни е честит Турски поток. Очаквам тоновете тръби за газопровода, които отлежават на нашие пристанища, да започнат да отпътуват за Турция.

187

Анонимен

преди 7 години

На снимката: Ченгето нещо е посърнало, явно нещата не му вървят добре...само на пропаганда разчита, но и тя е до време.

186

БГ

преди 7 години

ЗАЩО НИ Е ГАЗ,НАЛИ СЕ РАЗВИВАМЕ ОБРАТНО И СМЕ СЕ ЗАПЪТИЛИ КЪМ ПЪРВОБИТНОТО ОБЩЕСТВО.ИД ЩЕ НИ КОЛЯТ,НИЕ ЩЕ ГИ ИЗДЪРЖАМЕ ДОКАТО СМЕ ЖИВИ С КЪЩИ И ПОМОЩИ.ДОБРЕ ЧЕДОЙДЕ ТАЗИ СКАПАНА ДЕМОКРАЦИЯ,ДА РАЗБЕРА КОЛКО МНОГО *** ИМА СРЕД НАС.

185

мазепа

преди 7 години

До АнонименЯвно си пропуснал, че Украйна не купува руски газ вече повече от година. А в тръбите им тече ''немски'' газ купен от Германия от различни доставчици, включително и от Русия, но на много по-ниска цена.