17

до 21

преди 7 години

До Анонименти да не живееш в гнездо?

16

Анонимен

преди 7 години

Как няма да се напука нали *** като влезнат в "новият" апартамент почват да копаят.Стени,подове,тавани.След тва почват да местят.На кухнята-спалня,на тоалетната-кухня,холът гараж,работилница и пивница.Добре,че в сградата където живея няма носещи стени и колони.Отдавна щеше да е паднала.

15

Държава няма.

преди 7 години

От години българина си преправя жилището безнаказано.Бутат се стени,дупчат се,всеки се прави на велик.Контрол никакъв,само на книга.Резултата е логичен!

14

Анонимен

преди 7 години

А ако се оплачеш и никой от високоплатените бюрократи не се задейства.....отново няма държавност и трябва смяна.Но единственият път в който Ряпата каза истина ,всъщност обобщи всичко "Аз съм *** и вие сте прости,затова ме избирате"

13

Анонимен

преди 7 години

Държава в която Не се усеща държавен контрол,кой друг да е виновен,освен управляващите???Всеки раздава правосъдие и си действа по свои закони.Как се кърти носеща стена,без комшиите да разберат??? Някой оплака ли се???В Германия ,направиш ли нещо нередно веднага си докладван.Но тук му викат донос.И на брат ми в блока един *** на първият етаж преряза зазимяването ,за да си направи терасата на кухня и сега при гръмотевици всички тел у ком горят.И всички мълчат..глу.паци.

12

Анонимен

преди 7 години

Знаех си че панелите са най здрави!ЕПК, МЕПЕКА , НОВО СТРОИТЕЛСТВО ,всичко е камуфлаж и бутафория !

11

Тиквата

преди 7 години

Орешарски е виновен.

10

Анонимен

преди 7 години

Не ме занимавайте с глупости аз си пия водката

9

Анонимен

преди 7 години

11, благодаря за инфото.

8

info

преди 7 години

До 6 Става въпрос за бл.17, ж.к. Сердика. 16-етажен пълзящ кофраж (ПК). Проблемът възниква от жител на 4-ти етаж, който е премахнал трегер (над прозоречна рамка се намира). При което плочата между 4-ти и 5-ти етаж поддава с 1-2 см. и се напуква около дограмата на 5ти етаж. Това е в общи линии, което разбрах от живущите и пожарната. Искам да искажа благодарност на институциите, които реагираха повече от адекватно, както на Зам. кмета арх. Калинов и Кмета на район-Възраждане Савина Савова.

7

До 6

преди 7 години

В панелите има антиземетръсна шайба. Не знам дали това не са също носещи стени - на мен ми приличат на такива, защото са доста по-дебели и здрави. Надявам се не си срутил стена държаща блока ти.

6

G

преди 7 години

1 и 3 Страхотни сте.Веднага "Орешарски"и ГЕРБ. Аман от ***.....Грам не ви пука за хорската трагедия.

5

Анонимен

преди 7 години

Ето затова сериозните ремонти трябва да бъдат съгласувани с конструктор! Да, всеки си вика "тия ли па че ми кажат, стената си е моя" но подобни самодейности застрашават цялата сграда с все хората вътре. Това ако падне, всички вътре стават на сандвич, щото видите ли някой майстор е решил, че стената не го кефи

4

Анонимен

преди 7 години

Какъв е блокът? Говори се за носеща стена. В панелните няма носещи стени... Епк, пк? Вероятно някой от живущите е направил някакви промени от които е компроментирал конструкцията. Току така не се пукат носещи стени...

3

Анонимен

преди 7 години

След като си облепите панелите със стиропор, по съвет на партизанските балдъри с лилявото якинци,вместо да ги санирате както трябва, скоро и пукнатините няма да са видими.

2

socialen

преди 7 години

Важното е, че "строим" южната тангента, западната дена, североюжния тунел и югозападния канал...На страната, и най-вече на столицата, жална и майка!

1

Анонимен

преди 7 години

Кофти, дано не е сериозно.