8

Ел

преди 7 години

До тук е трина нула-позна.Какъв този отбор!Не помня такова нещо!Хубчев няма интелект за този пост.

7

Синьо

преди 7 години

Аз предлагам Венци за треньор на младежкия национален отбор, а Лечков за мъжкия. Двама големи разбирачи.

6

123

преди 7 години

Пичове, футболистите ни трябва да си знаят, че ако не играят, като за послесно и не се раздадат - както се казва...над 100%, никой няма да каже добра дума за тях, а и....ще си останат посредствени футболисти. Сега....вярно е, че някои от тях толкова си и могат, но...ето момент, в който да се напънат! Ако се сработят и започнат да бият, не само ще се класираме, а и тях самите ще ги искат в по-добри отбори из Европа(та).

5

Анонимен

преди 7 години

В прогнозите е прав, има предвид че наш'те пак отнесоха пердах в Швеция вчера, 22 години след като Tre Cronor ни биха с 4:0 в Щатите 94! 22 год. по-късно пак ни бият с 4 гола!!!!: )))Говоря за мача на ветераните от националните отбори на SW и BG.в Örebro. Този път шведите позволили на наште да вкарват един почетен гол, какво великодушие!: ) Довечера младите може и.с 5 гола да ни "почетат ".в Стокхолм

4

Discovery

преди 7 години

..... неща да са научени от някъде си. От къде и аз нз. Нито ги учат на техника, нито им говорят за такика, една топка и това е. По някое време почват да им викат що правели така, а не иначе... за психика и дума не може да става. Видя се че тея момчета грам психика нямат от националния, ама те не са виновни, а такива плюнковиц некккадърни като тебе!!!!

3

Discovery

преди 7 години

хахахахахаах... а бе ей... язък, че ми носиш името, деббббелак неккадърен. Как да има звезди, като децата ги тренират такива като тебе плюваллници!!! Кажи ми как да има. Ти знаеш ли как се тренират децата в БГ бе??? И то не е защото няма бази или са в лошо състояние, то е щото тея дето ги тренират са некадърррници. Ще ти кажа как протича една тренировка на децата... 10-11 годишните. Хвърля им се една топка и ритат, никой нищо не им казва, как се спира топка, какво и що... треньора очаква тея ...

2

Ghost

преди 7 години

Е кой бе Венци!?Някой от "Слабия" ли да е звездата!?

1

Българин

преди 7 години

Този дебелошкембест поплювко първо да каже кога ще въведе стадионът на Славия в нормален европейски вид, пък тогава да дава акъл за националния отбор. Жалък смехурко, дано довечера Хубчев и момчетата му натрият носа с една победа.