4

Бобо

преди 7 години

Пиша от гкпп Кулата.Опашката е повече от 4км.Няма граница но опашки огромни.Вече 4часа чакам и поне още 2.Българо-Гръцка работа.

3

ss

преди 7 години

от не ползват фериботите? или там далаверка нема? може да чакат по 3 дена за безмитна бензиностанция а после 3 дена чакали на опашка за бг ! онзи ден минавах от турция за България -- опашка 5-6км в турско влизам в родината и кпп-то празно. Попитах защо така отговора беше --> *** питай турците к'во се мотат при наз проблем няма ( наистина нямаше нито един камион или лека кола нямаше в българско)

2

еделвайс

преди 7 години

Аз пък мисля друго. Защо поголовно се внася продукция отвън?! Некачествени, или заразени плодове и зеленчуци, меса на незнам си колко си години и с какви ли не бактерии, лекарства с доказани по- късно вредни последици, на всичко отгоре и контрабандни стоки..... Еми на мен всичко това не ми харесва. Доказано е че можем да си правим всичко това у нас, и то само качествено. Хайде на работа! Тъкмо и по- здрави ще сме.

1

сминдух енд чесън

преди 7 години

Един от начините съвременната българска" държава" да демонстрира сила и авторитет ,но всъщност на картинката се вижда отчайваща некадърност, а и по границите няма случайно попаднали хора,всички са завършени рекетьори.