18

yols

преди 7 години

До брейЗа човек, живеещ в къща за над милион и каращ нова кола, е странно, че ти е важно да обясняваш на хората колко тъпо си харчат парите. Може би следва да се замислиш, че хората имат различни интереси и това, че не могат да си позволят скъпи имоти и коли не значи, че трябва да се откажат да си купят нещо, което ги кефи. Има хора, които живеят под наем, но са запалени по фотографията - и те ли са ***, че дават хиляди за обективи? Всеки с интересите си. Жив и здрав.

17

Анонимен

преди 7 години

Явно батерията не е от умните и затова са самозапалва. Тия производители не знаят ли че на Умен телефон трябва да се слага умна батерия?

16

брей

преди 7 години

Брей богата работа....то всеки втори в БГ с Iphone или Samsung за по 1500лв. Живеят иначе в панелки и карат 20г. трошки.Аз съм с LG G2 (купен за 400лв) живея в Къща за над 1 милион и карам 3 годишна тойта GT86

15

Темида

преди 7 години

Бюджета на Samsung и Apple.Реклама и маркетинг 99%Дизайн, разработване, производство, хардуеър, тестване, сертифициране, 1%Резултатите се виждат.......

14

Анонимен

преди 7 години

До 11Май ти не четеш : "Samsung спира производството на взривяващия се Note 7"

13

Наблюдаващ

преди 7 години

До ЛоШоНе знам колко ще "царува" iPhone, но от мен Apple не са видели и стотинка, и няма и да видят. Колкото до Samsung... нямам намерение да си купувам телефон от тях, но имам таблет и пералня, които са безпогрешни вече 1,5 и 6 години съответно. Не си падам по марката, а за дисплей, прахосмукачка или климатик - направо бягайте от тях. Не може да си най-добрият във всичко. Просто няма такъв филм. Това поне Apple го знаят добре, признавам им.

12

Анонимен

преди 7 години

Ако сте в гората или на диво място винаги си носете телефона в случай че се наложи да запалите огън.

11

scbg

преди 7 години

До ЛоШоЛошото е ЛоШо, че и те гърмят.

10

Аритметик

преди 7 години

"пет в САЩ, един в Южна Корея и един в Тайван" или общо 5+1+1= .... 8Абе, четете ли си изобщо статииите преди да ги пуснете или просто работите на килограм?

9

Професор

преди 7 години

Преди да се взриви от високоговорителя на смартфона се чувало "Алках Акбар".

8

:+)

преди 7 години

Смартфоните са много сложни устройства, конкуренцията е жестока, производителите бързат и резултата е ясен. Все по-често ще се случват такива неща. И то не само на Самсунг. 6-тиците на Аpple също имат производствен дефект и два от чиповете се изваждат - ремонтът е скъп и често не винаги е успешен, който се интересува - да напише в гугъл touch disease.

7

До 4

преди 7 години

До мнооо злеТози айфон който говориш ползвам вече 2 години без да констатирам каквито и да е аномалии.

6

Анонимен

преди 7 години

Кофти! Сега спокойно можем да изчакаме до декември когато ще излезе ноут 6.

5

ЛоШо

преди 7 години

ХахахХахвхахяаххАйФон сега ще царува вечно.Това е такава анти реклама за Самсунг, че с годиини ще им се отрази негативно на продажбите.

4

мнооо зле

преди 7 години

Лошото е че не се разбира кога и защо прегряват. Също така не можеш да си сигурен, че ако днес не е гръмнал ,утре ще е същото. Затова никога не купувайте още първия ден, как-то стана с ай фоня, дето се огъваше.

3

Анонимен

преди 7 години

До Анонименможе, ама трябва да знаеш как се прави

2

Анонимен

преди 7 години

Не можеш да слагаш в един телефон безгранично количество екстри, а батерията да бъде все по-тънка, че да издържи. Явно идва края на литиево-йонните батерии. Вариантът да стават по-дебели, или по-малко екстри.

1

муахахах

преди 7 години

Помислиха и те че могат да правят телефони. Само с копиране не става, трябва и ноу хау.... сапунерки....