12

ahaaa

преди 7 години

Astiga de.... babata e prosta a sina?????

11

Discovery

преди 7 години

До Жоро:айде да те видим ти като станеш пенсионер, какво ще приказваш... Повечето пенсионери не са глупави, просто са наивни и доверчиви расли в едни по-различни времена!!! Това, че ти си решил нещо за живота на другите не значи, че си прав. Като станеш на 50-60-70 и като почне да те боли всичко, да те видим колко ще си отворен!!!

10

Петко

преди 7 години

...и такива изкукуригали бабички и старци ходят да гласуват ?!

9

Жоро

преди 7 години

Ето за това на пенсионерите не трябва да им е разрешено да взимат важни решения, камо ли да гласуват. Всички пенсионери трябва да придобиват статут на не-пълнолетни и само с придрожител.

8

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 12За кое не са прави? Имало е уговорка жената да получи пари от сделката, вероятно не пълната стойност на жилището, но не малка сума. Ако въпросния е платил сумата, би следвало да има документ за това - 26000 задължително се изплащат по банкова сметка, а не кеш. Така че точно за това имат нужда от адвокат, за глупостта на бабата - без коментар.

7

Анонимен

преди 7 години

Глупавото българско население си заслужава съдбата на 100%.

6

socialen

преди 7 години

Всеки знае, че това е неморално и е престъпление. Но като хорицата нямат средства да си търсят правата в Съда остават бездомни.Това е трагедията на неолибералната, корумпирана, дясна, пазарнофундаментална, фасадна Демокрация => всеки прави каквито си иска престъпления, всичко е тотално разградено и се чака Съдът да произнесе някакво право, ако изобщо човек има средства да задвижи правната машина.Бананова Република на н-та степен!

5

socialen

преди 7 години

Човешките трагедии не свършват в нашата неолиберална, пазарнофундаментална, либертарианска, дясна, асоциална, анархокапиталистическа *** по англосаксонски образец.Тези хорица нямат стотинка да си платят на адвокати. Ето, великата съдебна реформа на СДСто.

4

Анонимен

преди 7 години

Е сега като поседи в дъжда ще и дойде акъла в главата.

3

Анонимен

преди 7 години

И искате с толкова глупаво население да правите референдуми... вие луди ли сте?

2

Анонимен

преди 7 години

От ром пари?

1

Марин

преди 7 години

Бойко пак ли ти си виновен за глупостта на народа.