338

Анонимен

преди 7 години

10 процента от избирателите представлява реално герб и компания .това са хората в българия които биха гласували по команда беаз да знаят кандидата. останалото са празни приказки 151

337

Баладжията!

преди 7 години

Рецепта за американизация:1. Президент - Трайчо русофоба, Митьо пародията или Цецка послушната2. Мажоритарен вот - ДА - Така в България ще останат точно 2 партии, този на власт в повечето случаи ще представлява не повече от 30% от избирателите.3. Задължителен вот - НЕ - В САЩ си е нисък така или иначе.4. Субсидиране - ДА - Така партиите ще са принудени да търсят спонсори и да им правят обещания, точно както е в САЩ от край време.Нали сега сме евро-атлантици, това ви е рецептата. Популисти.

336

Анонимен

преди 7 години

МИО, международни икономески отношения, бе и е допуск , лиценз, до лека и доходна работа. Пълна комунистическа измишльотина, за да се уредят трачовците.

335

Анонимен

преди 7 години

Трайчо ли? Срамота! МИО кого приемаха ? Кой влизаше в 1-ва английска? Трайчо е за помощно училище. Много ниска летва

334

Срам за България

преди 7 години

Тежко ни и горко на нас, родолюбците ! Ще ни разгони фамилиите селската БКП кариеристка - Боковата "мама" Цецка ! Единият Трайчо остава гласът на гражданите - без зависимости от БКП/БСП/ДС ! Всички останали са кукли-мариионетки от спектакъла на КОЙ !

333

анонимен

преди 7 години

БОРИСОВ - БАНДИТ И РАЗБОЙНИК

332

Анонимен

преди 7 години

3 400 000 000 лева повече е събрал на мафията от мита и данъци! Това се казва държавник! Е, как мафиотите да не бързат да го свалят от власт, всеки ден ги дере с милиони и ги дава на народа. Непоносимо! А Вие като гласувате мислете - "избирам Бойко" или "избирам МАФИЯТА". Мафията си плаща добре на тези, които плюят денонощно Бойко , но после ще си вземе парите от вашите джобове(през бюджет,държавни поръчки,фалирани банки,неплатени мита и данъци). Долу мафията, да живее Бойко!

331

Анонимен

преди 7 години

Сикажия,това е бате ви Бойко.С Маргените е правил далавери сега ни управлява.

330

Край

преди 7 години

Още по-сигурно щеше да загубиш ако беше изидигнал за президнт посланничката ни в БЕЛГИЯ И Люксенбург.

329

1

преди 7 години

Напълно сме съгласни с бойко,това негово комунистическо правителство,трябва да си отиде.

328

Анонимен

преди 7 години

1. "След първия тур на изборите, ако ГЕРБ не спечели, още вечерта ще имате моята оставка и на целия кабинет, защото първия тур е важен, там се мерят партиите, а след това започва пазарлък за подкрепа и за други неща"2. "Премиерът Бойко Борисов отново обяви, че ще подаде оставка на кабинета, ако ГЕРБ не е първа сила на първия тур на президентските избори"-------------------------------------------------------------------------------------------Оставка. К'о? Не!

327

Анонимен

преди 7 години

Нещо, много бързо взе да дава заден ход. Първо щеше да хвърли оставка, ако не спечели изборите на 1-ви тур, сега пък ако не бил с първи резултат. Те двете неща не са много еднакви! Едното изисква да имаш повече гласове от всички, а другото един глас повече от втория.

326

Анонимен

преди 7 години

Така ли са разпоредили ЕС И САЩ.

325

Анонимен

преди 7 години

Е гати нахалството и високомерието.Ако не е той всички загиваме.За какъв се мисли.За Господ ли.

324

Анонимен

преди 7 години

ПЪРВИ НА ПЪРВИ ТУР И ВТОРИ НА ВТОРИ ТУР.При това условието на ББ е спазено и той няма да подаде оставка, защото не е казвал нищо за втория тур.

323

Анонимен

преди 7 години

оставка ,оставка ,оставка ...............

322

Наблюдаващ

преди 7 години

Бойко, поне сега ще разберем приказката за печелившото магаре дали е вярна. Или пък за чувалите с бюлетини? Ако ли пък не, дано си удържиш на думата.

321

Анонимен

преди 7 години

Цецка може и да е Бойко в пола, но по-често се бръсне.

320

Анонимен

преди 7 години

405 И 406 - МНОГО ЩАМПИ НА ГЕРБАРСКАТА ПРОПАГАНДА, БЕ.СИГУРНО ВИ КАРАТ ДА ГИ УЧИТЕ НАИЗУСТ.

319

Анонимен

преди 7 години

БЛАГОДАРИМ НА ЕВРОСЪЮЗА, ЧЕ НИ ПОСТРОИ МАГИСТРАЛИ И МЕТРО.А ТОЯ КАКВО СЕ ВРЕ ТУК? КОЙТО ДАВА ПАРИТЕ, ТОЙ Е СТРОИТЕЛЯТ. А ТОЗИ САМО Е ПРИБИРАЛ ПАРИ - КОРУПЦИОННИТЕ ВНОСКИ ЗА ВСЯКА МАГИСТРАЛА.