25

Дyxoвен живот

преди 7 години

Е, как да не знаете къде са били, нали сте написали в заглавието, че са дyxaли.В тези домове децата порастват рано.

24

Неа до 19

преди 7 години

Все неща които няма как да удостовериш с факти . Всичко е само в главата ти . А първичната ти реакция и обиди са характерни едни от тези които коментираш .

23

Дидо

преди 7 години

Думата, която скрихте, е Ч.У.Ч.Е.Л.О.

22

Дидо

преди 7 години

Духнали били... Абе няма ли да ви духнат под опашките, *** журналисти! Учило-недоучило ***!

21

Ехо

преди 7 години

Сменете малко заглавието, че не подхожда нито на темата, нито на журналистиката.

20

Сорос

преди 7 години

нека им да дадем шанснякое от тях ще стане Президентядрен физикфинансист

19

Анонимен

преди 7 години

Ами нормално е до сега да не са бягали. Все пак едно дете на 10 няма да тръгне да прави такива неща без причина. Обаче вече навлизат в тийн възрастта и като ги тресне хормона не се знае каква глупост ще направят. Важното е, че са ги намерили и са добре. И предполагам са си научили урока и друг път ще мислят малко повече.

18

Анонимен

преди 7 години

А службите си нима не са на ясно че от домовете деца постояно напускат вече и практикуват най древния занаят, като само така си докарват пари , възпитателите се правят че не знаят а по големите принуждават и другите да го направят...е все пак са 99% ромчета

17

BURZUM

преди 7 години

Ами явно си доста глупава щом не можа да схванеш че не цвета на кожата и етноса е важен а поведението и отношението..пак ви повтарям вие сте много близо до тия хора като ценности и поведение ...не се самоаблуждавайте че се различавате ,особено родените след великите промени..

16

Неа до 16

преди 7 години

Малиии че коментар ... Я кажи какво е общо точно специално в ценностната система , че да схвана мисълта ти ? Ако познаваш само долни хора си е твоя грижа ...но аз и грам не мога да се съглася с твърдението ти

15

Неа

преди 7 години

Иначе предизборни кампании правим . Всичко проформа . Айде скриете се . Дявол да ви вземе ! Продажници ! Възползвате се от незнанието на хора да манипулирате както си искате чрез етикиране и предубеждения .

14

BURZUM

преди 7 години

Най -интересното е че българите които са най близо като ценности и поведение до циг..аните ги мразят най-много.....предполагам ги чувстват като конкуренция в ценностната ниша на оскотяването...аз лично презирам глупавите хора и нацоналноста не ми е водеща...

13

Кузман

преди 7 години

Тая Иванка от третато снимка...Оли, баткооо!

12

Неа

преди 7 години

Познавам работата от близо на тези центрове и ми се повдига от дъното на душата , какви хора взимат за персонал . А изкукуригалите лели дето ги гледат се прикрират от общината , защото няма кой да им работи за минимална заплата . Наемат римлянки масово ! И никога кмет не е коментирал случай с ЦНСТ , макар и той да е настойник на децата и да е дал правата на управителя на Цнст . Те просто не са наясно изобщо за какво иде реч . Срам!

11

Неа

преди 7 години

Госпожа Веселинова моля да отговори как децата се препасищат на внимание ? В какво точно се изразява това ? И кой бяга от хубавото ? И още нещо не е дом за деца а център ЦНСТ . Децата нямат изградена привързаност , те самите не искат да имат за да свикват с другихора и евентуално някой да ги хареса и осинови . Тъй че не говорете врели некипели .

10

Анонимен

преди 7 години

Няма ли някой в тая държава най-накрая да изкара закон според който всеки създал дете да е длъжен да си го гледа или да му плаща издръжката било то и с принудителен труд?

9

BURZUM

преди 7 години

Не смяташ ли че да пишеш от чуждо име е доста долно....май и е много БЪЛГАРСКО като поведение...

8

Анонимен

преди 7 години

Тия деца не са българчета.

7

САШО+

преди 7 години

След 18 г възраст ще бъдат изгонени от дома .Момичетата ако имат късмет да си намерят по-възрастен мъж да им плаща сметките срещу секс и чистене, ще са късметлийки.90% стават *** .Момчето ако има късмет заминава в чужбина и работи като вол 12 часа на минимална заплата. Ако не почва с кражби или го убиват или в затвора ще живее .Държава няма, плюе върху народа . Цецка като стане президент, ще ни обяснява колко е хубаво в България .

6

Анонимен

преди 7 години

Грешни реформи, направо вредни. Объркано общество, вече без реална представа за добро и зло. Децата ни са такива, каквито сме ние. Вместо да възпитаваме - покваряваме. Какво правим? Къде отиваме? В канала...на живота, на историята?