13

Анонимен

преди 7 години

"Той посочва също, че трудът, сравняващ влизането на Хитлер в политиката с възкресението на Христос, съдържа термини като "светец" и "спасение"."Ха, ха, ха! Знаех си аз, че има нещо еврейско в Хитлер!Всички знаем, че Иисус Христос е бил евреин, а щом самият фюрер се сравнява с него, това е един вид завоалирано признание за неговия произход от народа на юдеите!

12

Ха- ха- ха

преди 7 години

До до 7Не съм. А пр русофилията мозъка се превръща във вата. Русофил ли си?

11

Евреите срещу Реалис

преди 7 години

Що го плюете човека ?Много добре си го е написал или си мислите че вече сте спечелили двубоя и управлявате света?

10

юбералес

преди 7 години

Има ли днес в света политик, който може да поеме вината си по начина по който го направи фюрера.

9

Анонимен

преди 7 години

В исторически план погледнато,Хитлер си е бил една голяма личност,колкото и да се опитват да го оплюват джуджетата.

8

Анонимен

преди 7 години

Е на кого му е нужна тая биография? Хъ!

7

до 7

преди 7 години

При диабет зрението се влошава диабетик ли си

6

Ха- ха- ха

преди 7 години

Путин все повече започва да прилича на фюрера. Не само с действията си, но дори визуално.

5

Един

преди 7 години

До РеалистНаучете се да пишете първо, пък после давайте съвети и коментари!!!!Абсолютни неграмотници живеят в Бг, обаче, са първи по форумите!Първо- териториИ се пише с И, а не с Й!!!! С Й се пишат - ВанадиЙ, КадмиЙ, ХелиЙ, МагнезиЙ, Второ, пише се Един евреИн, Много евреИ, но евреЙски празник, евреЙски език!!!!Трето- пише се една нация, но много нациИ- отново без Й!!!!Вие господине, на училище ходили ли сте?!

4

Чърчил

преди 7 години

Тоя *** трябва да бъде заличен от историята на човечеството а не да му побликувате биографията...

3

Анонимен

преди 7 години

Меркелица нека вкарва още *** в Германия, пък после да не се чуди, ако коренното германско население отново реши да сравнява Фюрера с Исус Христос. Всяко търпение има граници, включително и немското. По отношение на изключителната търпеливост, след немците сме ние и турците. Ще видим какво ще излезе накрая от всички днешни европейски неразбории. За руснаците също се твърди, че са патологично търпеливи, но не знам дали това е точно така.

2

Реалист

преди 7 години

Хитлер е ГОЛЯМ.ТОВА Е ИСТИНАТАТА . В края на книгата си "Моята борба " е написал "По важно от това да завладеем територий е това да запазим ЧИСТОТАТА НА НАЦИЯТА СИ". И точно сега се вижда колко е бил предвидлив.Германската нация предстой да бъде претопена.Германците и еврейте са двигателят на човешкото развитие ,за съжаление и двете наций имат една цел - подчинение или унощожение на останалите народи.;)) Менгеле е казал " На света има две велики наций Германската и Еврейската -1та ще победи.

1

Анонимен

преди 7 години

Било й е съдено да стане "новата библия", твърди историкНищо чудно. И автобиографията на Хитлер е скапана колкото и Библията.