15

Бултрас

преди 7 години

Бог да пази тази държава където кандидат президент е Митьо Пищова.И това ако не е обида към избирателите ,здраве му кажи.Не случайно усилията са му за привличане на възрастните хора от село.

14

Анонимен

преди 7 години

пламен орешарски и веселин банев сами да си платят.

13

Анонимен

преди 7 години

значи... само големите могат да крадат, така ли :))

12

Немо

преди 7 години

Рекламата на "малките" ни струва милиони, кражбите на "големите" ни струва милиарди...както е казал мъдрият ни народ (не сегашния) - "На където и да се завъртиш - *@дника ти е все отзаде"

11

Гого

преди 7 години

Да вземат да дойдат руснацете да ни освабодят пак!

10

Анонимен

преди 7 години

На тоя силистренски сърбин в СДВР му диктуват сигурно поне 20 човека, за да може в отделни случаи да се направи на хакер. Многото, които го мразят - изгонете го най-после!

9

хой

преди 7 години

Гласувал съм само веднъж на първите избори през 90-те за безпартиините тогава бях на 20 години.. По това време димитър попов главен прокурор по живково време се изписа безпартиен. От този момент нататък не съм стъпил повече в избирателна секция. А й за кои да гласувам? За децата на старите комунисти ли? Съвеста ми е чиста пред децата и внуците ми че не съм допринесъл за унищожението на родината им. А тези които на всички избори ходят и гласуват да продължават да го правят и да не ревът!

8

Анонимен

преди 7 години

За това явно са се регистрирали куцо и сакато. Учителчета, побойници, врачки, ветеринари, тоя дето ги ***, и както някой по-долу спомена - Лупи Крадеца, все едно му беха малко 9те милиона от Кремиковци...

7

Анонимен

преди 7 години

Нека голямото крадене започне сега!

6

Сакадабара

преди 7 години

А колко струва самото президенство с президент, вице президент , съветници , секретарки, преводачи, пилоти, шофьори , Пи ар, охрана, ток и вода?7 000 000 обрулени българи издържат некви чучела, за да имитираме демокрация .Но демокрация няма - ни един министър, политик, бизнесмен в затвора.

5

Анонимен

преди 7 години

Като видях, че и Сашко Томов е кандидат, ми стана ясно, че има някакъв келепир

4

ГРЪБ

преди 7 години

А голямата към няколко млн.!

3

Момо

преди 7 години

Решението е лесно.Ако съберат под 0,5% ще върнат парите.

2

BURZUM

преди 7 години

Паднаха ми в очите изгониха Светльо Витков а оставиха селския идийот с кибапчитата и кюфтетата....сега щъ ни щъ ще трябва за Радев да гласувам...

1

дам

преди 7 години

А на "големите" колко ще ни струва? Мигар ще е безплатно?