35

Дърт Крейзър

преди 7 години

тези новите камини с гранулите са доста добри , защото горивото се прави от отпадъчна дървесина , лошото е цената на печките ... Ако си в град където има ТЕЦ и във входа сте мнозинство , не е чак толкова непосилно , поне това споделят мои познати . За дървата трябва да се сметнат също така времето и парите за пренос ,чистене на печки , боядисване на опушени тавани ...

34

приятелка

преди 7 години

Най-добре е на парно.Без да се трудиш и го мислиш. А как се изсичат безразборно дърветата,няма да има за много години.Гърците си пазят горите,а нашия българин му дава на безценица нашето богатство.Къде са горските и ти, Бойко.

33

Анонимен

преди 7 години

ЕвроДИРЕКТИВА: N: 32000 от 2006 г.ГЛАСИ: ВСЕКИ ДОСТАВЧИК НА ЕНЕРГИЯ Е ДЛЪЖЕН ДА ПОСТАВИ СВОИ УРЕД, И ДА ОТЧИТА НАЙ МАЛКО ЕДИН ПЪТ НА 6месеца.

32

Тишина

преди 7 години

*** кво стана с делото по евродирективата за парното бе? Що се правите на 2 и половина? Съда свърши ли си работата както му е реда или пак обслужва определени кръгове? Айде стига съдили невинни хора! Стига вече писна ни от тъпотии!

31

Жо

преди 7 години

До АнонименХОРАТА СА различни. За едни 19 градуса са нормална температура, за други- нормална е 25 градуса.Лятото при 19 градуса много хора ходят по фанелки и джапанки.

30

Анонимен

преди 7 години

Искам експертите да стоят цяла зима на 19 градуса по ризи и да проучват, проучват...........

29

дървов

преди 7 години

Най-евтино е на дърва,ама ако дървата са крадени.А иначе си е доста скъпо,ако се купуват на редовни цени.За отоплението на едно средно голямо жилище около 120-130 кв при поддържане вътре в стайте около 22 градуса са необходими поне 10кубика сухи дърва по 75 лева на кубик дърва,смятайте колко е евтино.Плюс чистене и внасяне дърва сметката ще надхвърли 1000 лева.

28

до Енчо

преди 7 години

Май си пропуснал една нула. 700 лв.пелети са няма и 2 тона. Няма как да паднеш под тон на месец, освен ако не живееш в Африка.

27

681

преди 7 години

До Анонимен 31ГАЗТА, дето я наливаха дядовците ни едно време във фенерите си, и тя ли ставала за отопление, и то най-еФтиното?

26

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 31Аве *** казва се газа освен ако не си мислил да се отпляваш с керосин!

25

Анонимен

преди 7 години

От газта нищо по хубаво не са измислили лошото е ,че Бойко не успя с хьба

24

от Тунис

преди 7 години

19 градуса ви е студено? Вие либийци ли сте или мароканци? В Еуропата 19 градуса е лете.

23

Анонимен

преди 7 години

АМА ВИЕ НЕ МИСЛИТЕ ЗА ТОЛОФИКАЦИЯ . ИЗМИСЛЯТЕ ВСЕ НОВИ И НОВИ НАЧИНИ ЗА ОТОПЛЕНИЕ, КАК ЩЕ ОЦЕЛЕЕ ТАЗИ ФИРМА.

22

Анонимен

преди 7 години

"Отопление" на 19 градуса?!? И какво - стоим вкъщи с якетата? Спестяваме 100-200 лева за целия отоплителен сезон, а после плащаме 300-400 лева за лекарства от простуди и грип? Енергийните "експерти"(Баба Гицка от Търничане и Бай Иван от Шушумигово) да си скъсат дипломите. А самите те, за по-лесна "адаптация", нека да поддържат 5 градуса в домовете си. Или даже около нулата - хем ще е енергийно ефеткивно. Хахахах.

21

Анонимен

преди 7 години

А стига бе, 700 лв. за отопление на 120 кв. м с пелети за цял сезон? На месец може или ако я палиш камината само за 1-2 ч. вечер.

20

Анонимен

преди 7 години

СОФИЯНЕЦ СЪМ ДО БОРИСОВАТА ГРАДИНА. МЕТНА 2-3 ГОТОВИ ЦЕПЕНИЦИ В КАМИНАТА ИМИ ИЗЛИЗА РАЗХОД САМО ТРУД.. ТОВА ГО ПРАВИ КУМШИИКАТА НА КУЩАТА СИ САМО 90 ГОДИНИ.

19

Анонимен

преди 7 години

70 лева ко е евтино не знам маи се замислям дали да не мина на климатик вече

18

Анонимен

преди 7 години

DO 21 RUSIY NERASBREH KAK SI V APARTAMENT A V KUSHTA I NA LOKALNO OTOPLENIE. MNOGO PROTIVORECHIYA. V RUSIY E SADALJITELNO KOLEKTIVNO , ZENTRALNO, ZENTRALISIRANO I MASOVISIRANO. OTOPLENIE.

17

Енчо

преди 7 години

За миналата зима платих 700лв за пелети. Къщата ми е 120 кв. санирана и съм с камина на пелети вътре. Температурата беше около 24 градуса. И няма пушене, цепене, рязане ....

16

Анонимен

преди 7 години

Аз сьм на парно в апартамента и с котел на кьщатата живея в Русия и хич не ми пука