100

Русия си е Путин

преди 7 години

Русия си има Путин и си го уважава.Ние си имаме тиква и си я обичаме.Нещо ново под слънцето -не.

99

Г-н Путин!

преди 7 години

Не обръщайте внимание на жал ките едно клетъчни русофоби,недоразвили се заради средата на омраза и злъч, в която се развиват.Вие сте ВЕЛИК политик и следвайте целите си за мир.Вялвам,че няма да допуснете американската империя на злото да унищожи планетата за да стане едноличен господар.Всички виждаме,че където стъпи американски крак,мястото се превръща в пустиня и тревица не никне.Надеждата ми е във Вас,че нашия премиер на продаде на ЕС,НАТО и Турция.Той погуби България...

98

жалко

преди 7 години

Язък за Русия , такъв мушмурок и милиционер ,абсолютно комплексиран да те управлява !!!!! Срам за нормалните руснаци. Това си е техна работа , важно е бариерата ,която вече е готова да ги държи далече от Европа !!!!! ТОВА ВЕЧЕ Е НАПРАВЕНО !!!!!

97

GBP

преди 7 години

От АЦБ се питат какво стана с британския паунд и защо се срина само за броени минути ? От АЦБ заявиха, че ще проведат разследване за причините, довели до срива на валутата им ...На 7 октомври около 2.00 ч. българско време / 5.00 ч. московско време / паундът се срина с повече от 10 % за по - малко от 10 минути . Повече от ясно е , че това беше спекулативно, също както през 1985 г., но този път причината не е в Сорос .Първо Оланд казва, че британците трябвало да бъдат наказани и да си платят цената за това, че искали да напуснат ЕС , а всъщност се оказа, че тов. Путин имал рожден ден ...

96

Анонимен

преди 7 години

Ами това е точно така. Нито руснаците някога ще станат европейци, нито арабите християни. При Путин Русия започна отново да намира себе си. Все повече в руските медии се прокрадва титулуването цар и император, а близки до властта интелектуалци лансираха серия изявления за пълната руска хармония по времето на крепосничеството. Щастливи крепостни-щастливи барини, това е руската идилия и манталитет и е оптимум за Русия. И руският комунизъм беше такъв. Остава ние да решим най-после за себе си.

95

Анонимен

преди 7 години

русисия е мордор

94

Анонимен

преди 7 години

До Я Русскийбоклук

93

Я Русский

преди 7 години

До от России Е, да! Колкото по-далече от Русия - най-близо до гей паради, дърва, вместо на газ и електричество. В Украйна, вече впрегне живи хора (Одеса). В цяла Европа, скандалите с педофили. В Дания, содомия нормални неща. Тази цивилизация!

92

путя ходещия клитор

преди 7 години

що всички комплексирани жужета са злобни?дали от липса на мъжественост

91

иди виж в Пхенян

преди 7 години

"Абе, затова е джудже Путин, че самите американци му слагат вече плакати по мостовете на най-големият си град.Аз не знам на някой друг президент да са висяли плакати в някой американски град!"---Ами няма и да видиш, защото в САЩ няма култ към личността, като в Колхозия и не американци, а КОЛХОЗНИЧЕСКИ ЕМИГРАНТИ са провесили знамето. В КНДР даже цели паметници колкото Статуята на Свободата правят на диктаторите си :)))

90

пророка Олег

преди 7 години

най-великият държавник за последните 100 години а и повече. комплексарите, мекопишковци цвилят в недоумение как го изпуснаха да вдигне Русия на крака след пиянската разруха на Елцин. да го лигавят сополив УАСП гов***дата на Запад. тяхното време изтича и идва времето на Източните народи, които от хилядолетия носят мъдрост. Запада има едно 100 ина години развитие, преди това са били кравари и селски пъдари а ние сме имали бани и течаща топла вода.

89

Българин

преди 7 години

Путин е велик. Успя да върне Русия обратно на сцената на великите сили.

88

осведомен

преди 7 години

До 102хахаха няма да видиш щото в москва не живеят заблудениамериканци,а плакатът е сложен от руски емигранти,в ню йорк руснаците са най-голямата емигрантска общност,има цели квартали с преобладаващо руско население и щом толкова си харесват путин и русия,що са предпочели щатите пред скапаната им родина?

87

питащ

преди 7 години

и касво толкова е направил за руския народ? тъй като ги гледам руснаците са цъфнали и вързали,вечно парите не им стигат за водка и сальотка

86

Анонимен

преди 7 години

Путин към Кадиров:Твоите чеченци са убили Немцов !Кадиров: Да ама снегорина беше твой !

85

Анонимен

преди 7 години

До хахаха 102Как ще видиш плакати на моста над р.Москва? Нали там разтрелват хора без плакати а ти искаш и с плакат да се яви някой.

84

Анонимен

преди 7 години

Путин ще върне равновесито на света.Янките и техните слуги от НАТО отидоха твърде далече.

83

Минаващ

преди 7 години

Най-голямата държава на земята си има страхотен президент. Путин работи за просперитета на страната си, хората го подкрепят, защото не искат да бъдат копувачи на големите и алчни корпорации.

82

Су 34

преди 7 години

Абе, затова е джудже Путин, че самите американци му слагат вече плакати по мостовете на най-големият си град.Аз не знам на някой друг президент да са висяли плакати в някой американски град!

81

хахаха

преди 7 години

Още не съм видял плакати с краварски президент над р. Москва например! На Путин спуснаха над Бруклинския мост, а краварите обявиха това за "престъпление" и издирват "извършителите", защото.... там има "демокрация?! Може ли някой компИтентно да ми обясни в какво се изразява "престъплението" да спуснеш плакат на руския президент в кравария?! В кравария било "демокрация, но от 80-те години управляват... 2 фамилии - Буш и Клинтън с малка пауза, защото трябваше да изберат и афроамериканец!