22

До 9

преди 7 години

Умни българи няма да се хванат на такова нещо. Тези са си хванали няколко баламурника, обещали са им лесни пари, алчността е повсеместно качество не само по нашитре ширини, тези сто на сто даже не знаят какво са подписали. Преди време работих в банка - нали виждах хората, не ги вълнува какво подписват дори когато става въпрос за големи кредити от рода на ипотека!!!! Докато сме толкова незаинтересовани и смятаме, че после някой е длъжен да ни възстанови нещо за глупостта,си плачем за такива истор

21

Анонимен

преди 7 години

като са кокошки какво? На свобода ли да ги пуснем?

20

край

преди 7 години

Мани бегай - страшни крадци. ББорисов, Цв. василев, ДПеевски и помощниците им - политиците, телевизионерите от ТВ 7 откраднаха 4.6 милиарда - без да влезе никой в затвора , тия от Дупница били бандитите - Тия са си едни кокошкари.

19

Виготура

преди 7 години

Както пише покойният Тери Пратчет в "Пощоряване" - честният човек не може да бъде измамен. Той просто не е алчен. Сега всички, които са се лакомили за бърза и лесна печалба получават безценен урок по финансова грамотност.

18

Анонимен

преди 7 години

За да са толкова нагли значи са "Смазали осите", кихали са на гербаджиите "Такса спокоен бизнес". Колко месеца минаха без никой да ги пипне. А защо е така, не се ли сещате? За да се замажат следите.

17

протестиращ

преди 7 години

Колкото осъдиха виновните за КТБ или пък Цветанов за подслушванията бабините апартамента .Нищочудно да са при братя Галеви на съхранение.

16

Кибик

преди 7 години

Споко, ще се отчетат къде трябва, ще се позабрави случая и ще ги пуснат.

15

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен - Ако не са били наясно, значи не заслужават да имат спестявания.Откъде-накъде може да е сигурно, че влаганите големи суми срещу заявени големи лихви са представлявали спестявания. Известно е следното отношение към немъчени пари: "Откъдето дошло, там отишло"!

14

Анонимен

преди 7 години

Не мога да изпитам и грам съжаление към тези над 200 лакоми балъци, които са дали парите си на една фирма , която не е банка, за да спечелят от 18%лихва. Те би трябвало да са знаели че тук няма гарантирани до 200 000лв влогове. Рискували са и ще си платят. Даже не мога да ги нарека измамени. Схемата с високи лихви е толкова известна и е ясно, че винаги се стига до тук. Ако не са били наясно, значи не заслужават да имат спестявания

13

Анонимен

преди 7 години

Глупаците хвърлят по 20 хиляди през балконите, защо да не вложат пари и в нещо, което прилича на банка? Алчнотия - на ви 20 % лихви сега!

12

Анонимен

преди 7 години

Айде стига бе, от КТБ откраднаха 4,3 млрд., вие сега проблем за 4 млн. ще правите. Чудо големо.

11

Анонимен

преди 7 години

ПАРИТЕ СА В ТЕЗИ КОИТО ГИ ПОСТАВИХА.

10

Анонимен

преди 7 години

Умните хора ,които останаха в бг ,правят ето такива пирамиди, а глупаците се хващат. Че кой им е крив, да са се родили по умни!

9

Ограбен

преди 7 години

Това е голям проблем в законодателството!Докато водиш дела с лихвари,мошеници-строителни предприемачи и куп други измамници в техните фирми и на тяхно име вече няма нищо.Всичко е източено!Няма какво му вземеш. Закона е направен за измамниците.Поне да лежат за измама,но няма такова нещо.

8

АНТИ

преди 7 години

Заради такива комунистически кражби, умни българи избягаха през глава, още преди доста години от ***!

7

ист

преди 7 години

До като има балами, ще има и тарикати. За бано дупе цяр няма. Пари на кукуво лято.

6

ined

преди 7 години

Приели депозити в размер на ... 1 126 000 млн. лева. това 1126 милиарда лева ли да го четем?

5

Анонимен

преди 7 години

какво са 4.3млн, 4.3 млн. са изяждат, 4.3 млн. са изпиват , сал спомена остава

4

Гочо

преди 7 години

При "герберастията",както пишат ДРУГАРИТЕ, днес виждаме само една пирамида,така е! Но я си спомнете колко пирамиди имаше при комунистите,с които завлякоха българите със стотици милиони и си разпределиха париците ни !!!

3

Анонимен

преди 7 години

А кога ще разследвате Владко Горанов, който със заплата 2-3 хил лв, строи замък за 4 милиона ?!?Или и той е с богата тъща, като неосъдения престъпник ЦВетанов ?!?