29

бля бляяяяяя

преди 7 години

Че Раева е перде и е писала до международната федерация по гимнастика е хубаво, още по-хубаво е, че са отпуснали и парите! Само, че не е ли срамно, че българската федерация и другите институции в РъБъ нямат или по-скоро не искат да отпуснат малко поне пари на момичето?

28

Фен

преди 7 години

Защо от моите пари които внасям в държавата ще взимат за самоубиици следващото нещо е да се дават пари за алкохолоци и пушчи.

27

Анонимен

преди 7 години

Хахаха днеска тоа ''побългарен ром'' не трие и блокира коментарите

26

Анонимен

преди 7 години

Г-це Валерия ти трябва да си много *** за да ни вкараш тоа Дезинформационен материал за Роми които някак са си избрали да се турцизират по някакав начин , но те не го правят случайно а защото да се прочистят от Ромския си Произход ако в учебниците по История се изучаваше за Дасикане Рома-българизирани роми и Хорахане Рома-турцизирани роми сега нямаше да има нужда от абсолютно излишни коментари и статии

25

777

преди 7 години

ОТ ЕДИН КАПРИЗ И ЛИГАВЕНЕ ЕТО ТИ СЕГА ИЗЛИШНИ ХАРЧОВЕ, А ИМА ДЕЦА В НУЖДА СЪЩО БОЛНИ ЗА ТЯХ ИМА ЛИ ПАРИ?

24

Анонимен

преди 7 години

Преди два дни имаше зов за помощ от едно момче във Фейсбук. Кво стана с него.

23

Анонимен

преди 7 години

Защото здравната каса в България, вместо да е с милиарди на плюс, е източвана и ще бъде източвана и занапред. С такива крадливи политици - толкова.

22

Омразата

преди 7 години

На тая отпускат, а аз живея със 120 лв инвалидна пенсия!!

21

Анонимен

преди 7 години

Божичко, откъде такава омраза към едно дете с тежка депресия, което искало само да умре и опитало по толкова страшен и болезнен начин? Вината е в здравната система. В чужбина ако имаш държавна осигуровка, ти се удържат парите всеки месец от заплатата, въпреки че си настинал веднъж в годината, но ако стане нещо сериозно, всичко се поема от касата, която е с милиарди в плюс. Въпросът е защо трябва да се търсят допълнителни пари за здравноосигурени хора.

20

Аз

преди 7 години

Стига вече с тая Цвети, стига вече с тия гимнастики ! Омръзнахте ми,Ами видяла колко години е изгубила с ненужни никому подскачания и премятания и е решила да сложи край.Безполезен живот, най-сетне се е осъзнала.Нейна си работа

19

Анонимен

преди 7 години

Урyспията сама се метна, жалко, че не пyкна още тогава. А сега цоца държавни пари.

18

луцифер

преди 7 години

финансов подарък за цветето и една красива усмивка от цветето

17

Us

преди 7 години

Явно ако си нормален човек в тази "държава" кучета те яли... Виж ако си някой, то всичко се случва ... Стоян гасне в адски мъки заради "лекари" и на никой не му пука, но за известните се правят чудеса, ако че и да са си го направили сами. Бактън.

16

Анонимен

преди 7 години

Добре де...толкова спортисти има с доживотни пенсии по 1000лв.да дадат по 200лв и са ги събрали.А тука безработни хора дават пари за Стоян , пфу.После да не се чудим що все няма пари в държавата

15

Анонимен

преди 7 години

Дайте пари и на Стоян сега!

14

681

преди 7 години

До ПЛАЧА Тази държава ти не си ли разбрал че загива поради тъпотията и простотията на българите?Как не разбрахте за 27 години че обещаваните реки от мед и масло,почивки в палма де майорка,карибите и още други благини ви ги откраднаха селски хитреци като бб цц цц фд гоце и още знайни и незнайни галевци?Главувайййй,народееее,ама с гласуване нищо не става!Историята е доказала че качествените промени в живота на даден народ става само с бой и революции,другото е ала бала.

13

Анонимен

преди 7 години

> инцидентът с ЦветиАбе, не беше инцидент въобще, ама айде.

12

Suicide

преди 7 години

"Припомняме ви, че инцидентът с Цвети се случи на 14 юни."бреййй, от кога самоубийствата станаха инциденти?

11

Aaa

преди 7 години

Браво. Нека живее момичето.

10

ПЛАЧА

преди 7 години

Каква е тази Държава , прилича на Индия , с Касти .Моята Дъщеря си счупи ръката и я откарахме в Пирогов , сложиха и пирони , стабилизираха я . Не съм плащал нищо . На другия ден отидох в стаята на свиждане . На съседното легло лежеше едно дете на около 12 години със счупен таз .Тя беше весела и с тъга в очите , каза ми - аз паднах и си счупих таза , лекарите казаха на тати че трябва да даде 700 лева за планка с която да се оправя . Тате каза че няма пари и ме оперираха , сега ще е по сложно .