17

Анонимен

преди 7 години

Най новата измислица.За какво е всишко това.

16

ТАКА Е ПО СВЕТА!

преди 7 години

ПРОФЕСИОНАЛНИ ВОЕННИ ----ЧУДЕСНА ПРОФЕСИЯ!!!!ТОВА Е БЪДЕЩЕТО В АРМИЯТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!БО..КЛУ..КА ОТ НАБОРНИЦИ ...НАРЕЧЕН "червена армия" ОТДАВНА Е НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА!ТОВА ГО РАЗБРА И РУСИЯ , СЛЕД АФГАНИСТАНСКИЯ СИ ПРОВАЛ!

15

Анонимен

преди 7 години

За тази пркажена държава не си давам фекалиите,камо ли кръвтта.Тя просто не я заслужава.

14

Тъпо!

преди 7 години

Сега ще харчат една камара пари и ще симулират дейност без никакъв резултат! С такава "подготовка" тези "войници" са напълно безполезни! По добри тия пари да се дадат за обучението на няколко елитни войника или специалисти. Или да купят някаква нова техника/оръжия. Поне ще има реална полза.

13

Анонимен

преди 7 години

2000 човека бяхме в цялото поделение (около 2005г.) и една рота само жени. Поне ни разнообразяваха сивото ежедневие.

12

Анонимен

преди 7 години

НАЙ ЛЕСНО СЕ СТАВА ЗОМВА В КАЗАРМАТА ОТ МОДЕЛ СОЦ. После се управлява лесно.

11

Анонимен

преди 7 години

Трябва всеки да утиде в казарма! Русофилите сьщо.

10

Отвратен

преди 7 години

До АнтиЕС-АнтиГЕРБ И аз бях един от тези 3 000 школници. Пет години докато бях стедент в София влачех мешката с мен по квартирите. И посе като ме емнаха ,всяка година запас от седмица до 40 дена та на края на 52 г. възраст ме изпратиха във военната академия за 3 месеца и ме направиха командир на бригада.Представете си тогава в БА имаше 4 бригади. А аз човек вет.л-р хабер си нямам от воещина. Що хора стровиха и що пари съсипаха , нямам думи.

9

АнтиЕС-АнтиГЕРБ

преди 7 години

До БАЩА РОДОЛЮБЕЦтакав аармия, вече не съществува, ти си един твърде остарял романтик;))) Сега дават живота си, не за "Родината", а да възтържествува демокрацията по света. Тия са мисионери, ще ходете по гробовете им нейде из Близкият Изток, ако можете де.

8

АнтиЕС-АнтиГЕРБ

преди 7 години

*** кво се е превърнало ШЗО-то в Плевен в "Единен център за начална военна подготовка военно формирование 22160", с 92 парцала, хахахахахахах, а бе 3000 школника

7

Я гледай....

преди 7 години

Тези дават ли си сметка ,че ще ги скъсат от запас всяка година?

6

Анонимен

преди 7 години

ТЕЗИ НЕОБИЧАТ МАЛКИЯ И СРЕДЕН БИЗНЕС. ОБИЧОТ ТОПЛА КОТЛОВА ХРАНА. ПОСЛЕ ЩЕ ИСКАРАТ И КУРС ЗА ПРЕДПРИЕМАЧ.. ПОСЛЕ ЗА СОЦИАЛЕН РАБОТНИК. После ...до ПЕНСИЯ ВСЕ ТАКА.

5

Анонимен

преди 7 години

А текста на клетвата има ли го публикуван? Или е военна тайна? Но сигурно ще има текстове, да пазим с цената на живота си, не Отечеството, а частните имоти на олигархията. Което тези мутри смятат България за тяхна собственост. За това ще ме хванат за долуподписания.

4

сминдух енд чесън

преди 7 години

Поредна бутафорна дейност,с цел прилапване на някакви пари.

3

дърт

преди 7 години

Да се чудиш да се смееш ли или да плачеш.

2

Анонимен

преди 7 години

Записахте ли сайдера? На времето ската военната служба.

1

Кенеди

преди 7 години

О, каква чест началници да ти са Ненчо Перуци, Росен императора, Дани къдрицата и Бойко ислямиста.В началото на юни, когато ислямски нашественици нахлуха по македонската граница, нашата армия беше изпратена на разни учения. Във вечерната емисия новини имаше интервю с една мадама в камуфлаж. Питаха я какво мисли за ислямистите. Тя каза, че били мили, бягащи от война клетници. И на такива "професионалисти" е поверена охраната на България? Не, мерси.