17

Стилиян

преди 7 години

ей това само руснаците ли са виновни за всичко стига простотий вече

16

Боби

преди 7 години

До Анонимен 18Няма да са толкова големи загубите. Имай предвид че 400 000 от РФ армията са професионалисти. Помниш какво направи Батальон Восток(Чеченците) в Грузия и то тогава беше експеримент тия маниаци воюваха по маратонки и с оръжие което реално бяха взели като трофеи при предишни схватки. Сега Кадиров има не един Батальон и то оборудвани прекрасно. Говориха за Чеченска Дивизия да има в Южния Военен окръг. Новите да са наполовина луди като старите където идат ще стане страшно.

15

Боби

преди 7 години

До Анонимен 15 продСтатистика Сирия1 година около 1 Милиард $ цена17000 полета от максимално 60 самолета/хеликоптера20 човека загиналиСвален от ЗАСАДА Су-24 от Турски Ф-16 над сирийска територия. Свързан с случая Ми-8 от спасителната мисия, Свален Ми-35, Разбил се през ноща Ми-28Н в хълмСъвсем различна статистика нали?

14

Боби

преди 7 години

До Анонимен 15Анонимни ти история знаеш ли? през 1978 Шейха на ИРАН подписа със САЩ за Бази и ракети в ИРАН. СССР не имала влияние и единственото което могат да направят е Афганистан - да приближат/отдалечат максимално линията на противопоставяне. Освен това Пакистан тръгва да прави ядрено оръжие...В Афганистан има максимум 66000 военни(в Германия по това време има 512000)Загуби за 10 години като първоначално влизат с НЕАДЕКВАТНИ ОРЪЖИЕ И ТАКТИКА 15000 човека, 150 самолета и 300 хеликоптера

13

Анонимен

преди 7 години

Русия се опитва да окупира Сирия разчитайки единствено на сатрапа Асад, но забравя Афганистан !

12

Боби

преди 7 години

До Анонимен 13ХИПОТЕТИЧНО какво ще стане ако АСАД се изнесе?Други ЛИДЕРИ ОБЕДИНИТЕЛИ има ли в СИРИЯ ИМА ЛИ? НЕ НАЛИ!Касапницата продължаваБоевете ще продължат защото армията ще се съсредоточи за защитава западна Сирия и Лактакия, ИД, "Умерените" и "Свободните" ще се хванат за гушите. От Север Кюрдите ще почнат да си осигуряват територия.В най-добрия случай ОГРАНИЧЕН КОНТИНГЕНТ НА ООНРеално поне 10 години ще се стрелят (Пример Либия и досега се стрелят колко години след смъртта на Кадафи)

11

нема значение

преди 7 години

До ПустинякЗатова пък САЩ и НАТО ги канят навсякъде: Виетнам, Афганистан, Либия, Югославия, Сирия, Гренада . Е че попиляха всичките тези страни и избиха гражданите им, то няма значение. Ще почне да има значение като се опитат на Китай и Русията. Тогава ролите ще се сменят.

10

Анонимен

преди 7 години

Снимката е в тон със заглавието :)

9

бегай

преди 7 години

До АнонименМИ БЕГАЙ ДА Я ИЗКАРАШ, БЕ! АМА СИ СЛОЖИ ПАМПЕРС ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ.

8

Анонимен

преди 7 години

Русия трябва да се изнесе незабавно от Сирия!

7

Анонимен

преди 7 години

Сирийците са новите братушки на руснаците, а както всички знаем братушката на моя братушка е и мой братушка. Да приветстваме с добре дошли и да посрещнем с хляб и сол новите ни сирийски братушки!!!!

6

до 2

преди 7 години

Военните бази на краварите по света не са желани от никого. Също както у нас. Никой не ги е канил, дойдоха окупаторите и се чувстват като у дома си.

5

Пустиняк

преди 7 години

То е станало вече нарицателно, когато руснаците отиват някъде по "покана". Така бяха канени и в Прага, и в Кабул. Сега, като унищожиха и последната болница в Алепо, да видим към какво ще се насочат. Училищата са затворени отдавна... Но после всички трябва да сме шокирани и изненадани, когато подивялото от ужас население се гаври с труп на паднал им небето руснак.

4

Анонимен

преди 7 години

Осанна! Най-сетне двата братски народа-руския и сирийския ще се обединят!!!

3

Очевидно

преди 7 години

Явно средиземноморското крайбрежие им е достатъчно на руснаците!Колкото откъснат навътре-все е печалба.Така че американците да забравят за свалянето на Асад....А ако продължават да упорстват-"Топол"-ките са винаги готови да литнат към Америка.

2

Анонимен

преди 7 години

Честито на сирийците! Да се готвят за аншлус по подобие на Крим.

1

Анонимен

преди 7 години

Колега, а мъка ли е че официалните бази на САЩ извън нейната територия са 850?