52

Извратено

преди 7 години

Няма такова нещо в природата. Борят се зрелите мъжкари, защото си съперничат за женска. Не се борят помежду си мъжки сукалчета, а възрастните да ги нахъсват. Това е природно безсмислено. На тия като им е кеф боят, да се млатят помежду си, какво карат децата.

51

Анонимен

преди 7 години

Какво ни вълнува? Тука всеки ден ние сме психически пребити, ама никой не го отразява. Всяка жаба да си седи в гьола и да си гледа собствената ***.

50

Стамат

преди 7 години

Воини! :-)Не са като меките китки на западния свят!

49

Анонимен

преди 7 години

А по-добре ли е по цял ден пред комповете?. Нека се бият децата да заякват физически и психически,,, е малко раничко ми се струва, но за азиатците може и да е 'таман".

48

Анонимен

преди 7 години

До ТОВА СА АЗИАТЦИТЕ...И ти си зомббира до краен предел, щом делиш хората на фили и фоби. Поогледай картата, прочети някоя и друга книжка и тогава говори за ролята на руснаците в тази част на света.

47

ТОВА СА АЗИАТЦИТЕ...

преди 7 години

ЕВРАЗИЙСКИ НРАВИ-----ТАМ КЪДЕТО РУСОФИЛЧЕТАТА ИСКАТ ДА ПРАТЯТ БЪЛГАРИЯ.ОТИДЕТЕ ЛИ ТАМ--ТОВА ВИ ЧАКА......!

46

Анонимен

преди 7 години

КУЛТУРНИ ОСОБЕНОСТИ НА МИРНАТА ИСЛЯМСКА РЕЛИГИЯ НА ОРИЕНТА И НА ИСЛЯМСКИТЕ ВЛАДЕНИЯ ЗАВЪРШВАЩИ СЪС ---СТАН..!

45

111

преди 7 години

До до РадСамо да вметна, че:1. Със сигурност Платон е бил доста едър и физически силен мъж. Редовен участник и... шампион на Панкратиона (свободна борба и бокс без категории и ремъци вместо ръкавици, главата е незащитена). Според някои исторически извори ученикът му Аристотел е боравел умело с къс нож.2. Конфуций е теоретик и на военното изкуство и психология. Моисей е умел с хладното оръжие и начетен във военната стратегия както всеки принц тогава. Дори собственоръчно правораздава до смърт!

44

Asan

преди 7 години

Айше хайде да съберем децата от махалата да качим на фейса да им покажем че са по добри бойци

43

Asan

преди 7 години

Айше хайде да съберем децата от махалата да качим на фейса да им покажем че са по добри бойци

42

Гей-мър мър

преди 7 години

Кой каза че децата играели само в интернет ?Спорта каратето и бокса намества процесорите...

41

Спортен Тотализатор

преди 7 години

Един път направено боец -това дете ще се оправя по лесно в живота като порастне.Друг е въпроса - дали ще остане живо след 10 боя с залози ?

40

ГГаньоска работа

преди 7 години

Мма ..бързи и яростни.. медиите и най вече нова тв лобира за това като ни ги представя като герой.. после защо катастрофи мма наркотрафиканти ...овчия народ копира поведение от телевизията

39

Анонимен

преди 7 години

Насилието между децата не трябва да се насърчава,а да се заклеймява и наказва!

38

Анонимен

преди 7 години

Евразийски ценности.

37

до Рад

преди 7 години

Философията господине е прерогатив на интелекта!Аристотел, Платон, Диоген, Декарт, Конфуций....Христос, Мохамед, Буда, Моисей.... Еволюцията е един от законите/инструментите на природата!Войните и насилието са част от еволюционните процеси - затова и написах, че законите на природата са жестоки.Това не оправдание за насилието и агресията, но на този етап те са част от нашето еволюционно развите.Уви!

36

РАД

преди 7 години

Чета тука разни псевдо-философски обяснения за смисъла на еволюцията, за мъжеството...Истината е, че в общество, където властва авторитаризъм и липса на образование, избуяват най-ниските и примитивни страсти.Не знам за каква еволюция можем да говорим и какво точно ще излезе от тия деца,когато пораснат , след като изкуфелите тикви около тях ги насъскват като кучета, вместо да им връчат по една книга и да заложат на логически игри.Честно-бих смлял от бой всеки един от тия около децата!Да усети

35

А1

преди 7 години

Така е!Законите на природата са жестоки - Еволюцията е един от тях!Но, в същото време ние сме и духовни, и разумни творения (венеца на природата)- "Здрав дух в здраво тяло"- и за разлика от животните можем да контролираме (в различна степен и строго индивидуално) агресията в нас.В болшинството си майсторите на бойните изкуства избягват агресията и насилието, и прибягват до уменията си в много редки случаи!

34

Край

преди 7 години

Много грозно ОБАЧЕ кой е казал че живота е само красив. Без агресия мъжкото начало изчезва. Като се замислите секса между повечето хора също не е красив. Света май е по-сложен отколкото ни се иска.

33

луцифер

преди 7 години

браво на децата а после говорят че децата не спортували