17

Анонимен

преди 7 години

ами , натиск , просто не са били разбрали какво ги питат - щото следователите им били задавали въпросите на български . крайно време е да научим турски та да можем да се разбираме с малцинството !

16

Анонимен

преди 7 години

До тъйТи даваш най-разумното предложение, все пак, традициите трябва да се спазват, нали? :)С ромите - по ромски!

15

РЕЗИЛ !!!

преди 7 години

Ако правосъдието ни не успее да се справи с тази ситуация и Ахмед Муса и компания успеят да се измъкнат без тежка санкция,ЗНАЧИ Е ДОШЛО ВРЕМЕ НАРОДЪТ ДА ВЗЕМЕ ПРАВОСЪДИЕТО В РЪЦЕТЕ СИ И ДА ПРАТИ МАГИСТРАТИТЕ В БЕЛЕНЕ А РОМИТЕ РОДООТСТЪПНИЦИ (заедно с бурките, забранените джихадистки книги и байраците на ИД) В ИНДИЯ ИЛИ КЪДЕТО САМИ СИ ИЗБЕРАТ НО НЕ И В БЪЛГАРИЯ !!!Ще допуснат ли нашите магистрати, МВР и други институции тези жалки същества от снимката да се изгаврят с правосъдието и с БЪЛГАРИЯ?

14

чужденеца

преди 7 години

,,В проповедите на имама имало само обяснение как да се молиш правилно"-докато режеш главата

13

тъй

преди 7 години

Аз предлагам да им хвърлим по един здрав бой, и после да се отметнем от него - не сме имали това предвид. После може пак да повторим, щото отмятането явно е ок в тяхната морална система.

12

Анонимен

преди 7 години

Проповедниците с Пиер Карден и Адидас. И на съдебните заседания снимат с телефоните си съдиите и прокурорите. Айде усетете се.

11

Анонимен

преди 7 години

ахахахах

10

р

преди 7 години

Доган е далече и от българския език (и досега фъфли нещо),но продължава да се води доктор на науките.

9

Анонимен

преди 7 години

Ами врътнете им по едно дело за лъжесвидетелстване на тия питиета и в зандана.Елементарно е.

8

Анонимен

преди 7 години

до:3 Доган е тоолкова далече от религията,че му личи от километри и никой вярващ не би си причинил това да вдигне оръжие срещу хората заради прищевките на някой!

7

г

преди 7 години

Разбира се и Гоце ,но там всички са наясно от 2001

6

Анонимен

преди 7 години

Всичко е Фалш...Кой ще излезе да говори за Халифат в демократична държава,където вероизповеданието е напълно свободно.Нарочиха Ахмед Муса за да си измият ръцете пред обществото.Всички дела приключват без присъда.Извода го оставям за Вас...

5

т

преди 7 години

Доносници на Доган в българските партии :ГЕРБ-Дончев .БСП - всички политолози в червено ........ РБ- Гроздан Караджов .Атака-Волен Сидеров , ВМРО-изцяло купена от Доган ..... Съд ,прокуратура,това нещо в ръцете на ДПС .Какви реформи ,какви 5 лева искаше Радан Кънев .....

4

г

преди 7 години

Българските политически партии трябва да се разграничат до една-ако могат защото във всички има доносници подвластни на Доган . По това българските граждани ще гласуват не само на тези ,а и на всички избори .

3

ф

преди 7 години

ДСП е организирана терористична групировка,която в мирни условия функционира като мафия с апетитити за министерства .Когато не е мирна е тия бради ще са първите главорези на Доган ,а вие всчики дето му се подмазвахте ще се покриете някъде ..

2

Анонимен

преди 7 години

Натиск от пари . Нали и бурки да носят им плащат !

1

ц

преди 7 години

Нали се сещате ,че натиска е пак от Сарая на Доган .Основния терорист .