7

мими

преди 7 години

Определено мога да каже, че показаното е нищо, като правите такива статии потърсете хора които са направили повече неща от пръстенче и гривничка. И да не кажат някои че не ценя труда на другите, половината обзавеждане и декорации в моята къща, е направено от мен и съпруга ми!

6

Обезкуражен

преди 7 години

Няма ли да спре тази злоба и завист? Научете се да уважавате чуждия труд!!! Що за манталитет? Критика след критика, няма значение каква е статията. Бъдете по-човечни и респектиращи. Винаги има начин да се изкаже различно мнение, но възпитано и без обиди! Дълъг път ни чака...

5

Анонимен

преди 7 години

Да се разплачеш от умилене направо - авторката да беше поразровила в чуждите големи сайтове за ръчна изработка да види как българки правят милиони от продажби на продукти, изработени с истинкско майсторство и забележителен дизайн. Да покаже тях, а не някакви си скромни напъни на начинаеща плетачка/шивачка.

4

?

преди 7 години

По това, което сте показали, се вижда, че госпожата много малко може, но умира за показност. Пълно е със писания и книги по темата. Снимките показват дизайн на ниво час по ръчен труд в основно училище. Предполагам, че Ви е платила за реклама.

3

Анонимен

преди 7 години

Много са смотани . Нито ще нося подобни произведения, нито ще взема за подарък на някого.

2

Анонимен

преди 7 години

...Плетяла, седейки пред бюро в своята стая, с гръб към вратата, а чекмеджето на бюрото било леко отворено. Щом чуела, че майка й идва, пускала плетката в чекмеджето и го затваряла. Повечето от нас, в ученическия си период са правили същото, та родителите ни да не усетят, че четем романи вместо да учим :)Тази бивша колежка с плетките беше умно и модерно момиче, но плетеше като истинска майсторка.

1

Анонимен

преди 7 години

няма лошо една жена да се занимава и с такива дейности покрай ходенето на работа и ангажиментите в личния живот. Хем ще създава неща, полезни за нея и за семейството й, хем ще релаксира психически.Имах една колежка, която твърдеше, че плетенето я успокоява и че е открила това още като студентка - така се успокоявала по време на изпитните сесии, но нейната майка й се карала, че си губи времето с плетки вместо да чете непрекъснато. И дъщерята намерила изход. Плетяла, седнала пред бюро в своята...